Now Reading
Boeken tip: FC De Rebellen

Boeken tip: FC De Rebellen

FC De Rebellen

Het brutaalste en grappigste voetbalboek van dit najaar

FC De Rebellen

Verrassend, onthullend en hilarisch: in de kleedkamer, op het veld en natuurlijk in de kantine met Nederlands meest rebelse voetbalselectie. Ga op pad met John de Wolf, Andy van der Meijde, Sjaak Polak, Glenn Helder, Ruben Schaken en vele anderen in opzienbarende reportages, anekdotes, portretten en interviews.

FC de Rebellen onthult hoe het er in dit even legendarische als beruchte team aan toegaat, met een kijkje achter de schermen en situaties die eigenlijk niet voor vreemde ogen bestemd zijn. Je maakt het allemaal mee alsof je zelf in de kleedkamer of dug-out aanwezig bent, met de mannen proost tijdens de derde helft én in hun groepsapp zit… Dit is het echte verhaal over de voetbalwereld, van binnenuit, verteld door oud-profs die alles hebben meegemaakt, op elk denkbaar niveau. Een must-have voor elke voetbalfan.

Rick van Leeuwen

Rick van Leeuwen liep voor FC de Rebellen twee jaar mee met deze spraakmakende voetbalselectie. Eerder schreef hij een roman, talloze korte verhalen en de biografieën van John van Loen en Sjaak Polak. De laatste werd uitgeroepen tot Voetbalboek van het Jaar.

Lees ook
The Crown - Seizoen 6

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top