Now Reading
Boeken tip: Een nieuw begin

Boeken tip: Een nieuw begin

Een nieuw begin

Een land in oorlog, een verdeelde familie en een gevaarlijke liefde

1940. Louise Picard, de kleindochter van Ida, ziet het kleurrijke Straatsburg voor haar ogen veranderen in een spookstad. De meeste inwoners zijn inmiddels hals over kop vertrokken naar veiliger oorden, maar Louise bevindt zich nog steeds in het oog van de oorlogsstorm. Samen met de rest van de achterblijvers probeert ze de stad en de patisserie levend te houden.

Wanneer Louise ondanks alles verliefd wordt op een Duitse soldaat, lijkt het noodweer even voor haar op te klaren. Het is heerlijk vertoeven op haar roze wolk, maar met haar alles veranderende romance riskeert ze wél het leven van haar deels Joodse familie… Zal Louise zich overgeven aan de grillen van haar verdeelde bloedverwanten, of zal ze haar dromen najagen en vechten voor haar eigen geluk?

Een must-read voor alle lezers van historische familiesaga’s. Charlotte Jacobi weet als geen ander een ontroerende familiegeschiedenis te vertellen, met drama, emotie en liefde: om je vingers bij af te likken.

See Also
De overstroming

Charlotte Jacobi

Charlotte Jacobi is het pseudoniem van Eva-Maria Bast en Jørn Precht. Eva is journalist en schrijver. Jørn is professor aan de Stuttgarter Hochschule en scenarist. Samen sleepten ze al meerdere prijzen in de wacht. De patisserie is hun eerste serie die in het Nederlands verschijnt.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top