Now Reading
Boeken tip: Deadline

Boeken tip: Deadline

Deadline

Twee uur om te verdwijnen. Eén kans om te ontsnappen. De jacht is begonnen.

Een thriller zoals je ze maar heel af en toe tegenkomt: de razendsnelle en waanzinnig vermakelijke technothriller boordevol actie en plottwists van scenarist Anthony McCarten (bekend van Bohemian Rhapsody en Darkest Hour).

Een uitdaging met een torenhoge inzet: tien kandidaten krijgen op een afgesproken tijdstip twee uur de tijd om van de aardbodem te verdwijnen. Als het ze lukt om dertig dagen uit handen van de geavanceerde opsporingsteams te blijven, winnen ze drie miljoen dollar.

Cy Baxter is een techgenie, die samen met de CIA de ultieme spionagesoftware heeft gecreëerd, waarmee iedereen overal ter wereld opgespoord kan worden. Dit is zijn ultieme kans om te bewijzen dat hij iets unieks heeft gemaakt – en om steenrijk te worden.

Kaitlin is een bescheiden bibliothecaris en een van de kandidaten. Ze lijkt geen partij voor Cy en zijn teams, maar overtreft alle verwachtingen met haar effectieve tactieken om uit beeld te blijven. Maar voor hoelang? Want haar redenen om mee te doen zijn persoonlijker dan iemand ooit had kunnen bedenken…

See Also
De vondeling van Veenhuizen

Anthony McCarten

Anthony McCarten werd geboren in Nieuw-Zeeland en is auteur, journalist, scenarist en filmmaker, bekend van o.a. The Theory of Everything, Darkest Hour en Bohemian Rhapsody. Hij werd vier keer genomineerd voor een Academy Award. Hij schreef daarnaast toneelstukken en een aantal romans. Anthony woont in Londen.

Bron: persbericht Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top