Now Reading
Boeken tip: De schaduw van Parijs

Boeken tip: De schaduw van Parijs

De schaduw van Parijs

Een zinderende zoektocht door het prachtige Parijs

Wereldwijd gingen er al 33 miljoen boeken van Guillaume Musso over de toonbank. Niet zo gek: het zijn klassieke detectives, maar met een onweerstaanbare Musso-twist. Zijn ingenieuze verhalen, verrassende wendingen, originele personages en snelle tempo maken ieder boek tot een pageturner.

Als Mathias Taillefer na een hartaanval wakker wordt in een ziekenhuisbed, zit er een onbekende jonge vrouw naast hem. Ze heet Louise Collange en weet dat Mathias politieagent is geweest. Louise heeft een ongebruikelijk verzoek: ze vraagt hem om haar te helpen bij het vinden van de moordenaar van haar moeder. Hoewel de politie de zaak heeft afgedaan als een ongeluk, is Louise ervan overtuigd dat er meer aan de hand is.

Mathias is in eerste instantie terughoudend, maar stemt uiteindelijk tóch in. Louises vraag leidt tot een duizelingwekkende en koortsachtige speurtocht waarin niets (of niemand) is wat het lijkt, en die gevaarlijker is dan Mathias of Louise ooit had kunnen denken…

See Also
De ondergrondse leesclub

Guillaume Musso

Guillaume Musso groeide op tussen de boeken, in de bibliotheek waar zijn moeder werkte. Hij woonde een tijdje in New York, waar hij naar eigen zeggen veel inspiratie opdeed voor zijn romans. Inmiddels is hij al jaren de bestverkopende auteur van Frankrijk en worden zijn boeken in 36 landen uitgegeven.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top