Now Reading
Boeken tip: Atlas. Het verhaal van Pa Salt

Boeken tip: Atlas. Het verhaal van Pa Salt

Atlas

De verbluffende en onvergetelijke finale van De zeven zussen

Meer dan vijftig miljoen lezers wereldwijd kijken al bijna twee jaar uit naar Atlas. Het verhaal van Pa Salt, waarin eindelijk antwoord wordt gegeven op alle vragen waarmee wij als lezers achterbleven na het omslaan van de allerlaatste pagina van De zevende zus. Lucinda Riley liet na haar overlijden talloze aantekeningen en een deel van dit boek na. Haar zoon Harry Whittaker, met wie ze al eerder de Beschermengeltjes-serie schreef, voltooide daarmee het boek op magistrale wijze.

Parijs, 1928. Een tienjarige jongen wordt eenzaam en verzwakt gevonden in de tuin van een rijke familie. Ze vangen hem liefdevol op, maar zijn identiteit en zijn verleden blijven een mysterie. De jongen groeit op tot een jonge man met een bijzonder muzikaal talent en hij lijkt de ellende waarvoor hij is gevlucht te kunnen vergeten. Maar als het kwaad oprukt in Europa weet hij dat hij wéér zal moeten vluchten – om zo de belofte die hij heeft gemaakt eindelijk na te kunnen komen.

De Egeïsche Zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde en mysterieuze Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel tot hun verleden toevertrouwd. Maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen?

Lucinda Riley

Lucinda Riley (1965 – 2021) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Ze schreef de immens populaire Zeven zussen-serie. Wereldwijd werden er al meer dan vijftig miljoen exemplaren van haar romans verkocht, waarvan ruim vijf miljoen in Nederland en België. Haar zoon Harry Whittaker rondde op basis van haar aantekeningen Atlas. Het verhaal van Pa Salt af.

See Also
De Oostenrijkse verleiding

Bron: Persbericht Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top