Now Reading
Boeken serie: De Zeven Zussen

Boeken serie: De Zeven Zussen

De Zeven zussen

Wilt u beginnen aan een nieuwe boeken serie? Lees dan deze 7 boeken van Lucinda Riley. Deze serie gaat over liefde en verlies maar ook over de zoektocht naar wie we daadwerkelijk zijn.

De Zeven Zussen

Na de dood van hun vader komen de zeven zussen bij elkaar in het ouderlijk huis, een landhuis in Genève. De zussen werden hier geadopteerd als baby en hebben allemaal een brief gekregen na de dood van hun vader. Deze brief is een verwijzing naar hun afkomst en zal een van de zussen Maia leiden naar Rio de Janeiro. Komen ze er achter wat haar ware identiteit is.

Storm

Wanneer ook Ally een bericht krijgt dat haar vader overleden is stopt haar zeilvakantie en reist ze af naar hun ouderlijk huis. Voor haar ligt er ook een brief met een hint naar haar ware afkomst. Ze wilt er eerst niets mee doen maar na een traumatische zeil ervering waarbij ze niet meer gaat zeilen besluit ze toch om de mysterieuze brief te volgen. Het leidt haar naar Noorwegen naar de onbekende zangeres Anna Landvik. In plaats van antwoorden krijgt ze alleen maar meer vragen over wie haar vader echt was.

Schaduw

Nadat ook Star de brief heeft ontvangen van haar vader is er een ding wat haar tegen houdt. Haar zusje CeCe waar ze alles mee deelt wilt ze niet achter laten. Met tegenzin vertrekt ze naar Londen en ontdekt ze Flore MacNichol die honderdjaar geleden vertrok uit een plattelands dorp en trok naar Londen waar ze helemaal opbloeide. Gebeurt dit ook met Star en zal ze een echte transformatie doormaken?

Parel

Wanneer haar zusje Star zelf een leven begint in Londen besluit ook CeCe wat te doen met haar vaders brief. Het enige dat ze heeft is een zwartwit foto van een vrouw met haar naam. Ze komt er achter dat deze vrouw honderdjaar geleden in Australië heeft gewoond. Geeft de Australische wildernis haar het geluk dat ze zoekt?

Maan

Tiggy vertrekt naar de Schotse bossen om hier te werken met dieren. Ze leert hier iemand kennen die gelooft dat ze een speciale gave heeft. Ze wordt gestuurd naar het Spaanse Granada waar ze iet met deze gave kan doen. Wanneer ze een onverwachte keuze moet maken om in Granada te blijven of om terug te keren naar de Schotse boerderij staat ze voor een lastige keuze.

Lees ook
The Breakfast Club

Zon

Electra heeft alles voor elkaar. Ze is wereldberoemd, bloedmooi en ook nog eens rijk. Echter is niets wat het lijkt, deze kwetsbare vrouw probeert namelijk ook een oplossing te vinden voor haar drank en drugs problemen. In tegenstelling tot haar zussen heeft ze helemaal geen interesse in haar verleden en laat ze het ook voor wat het is. Wanneer ze toch een bijzondere brief ontvangt zien we haar hele reis van Manhattan tot de vlaktes van Kenia.

Helaas moeten we nog even wachten op het laatst boek ‘De zevende zus’.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top