Now Reading
Deze boeken komen binnenkort uit

Deze boeken komen binnenkort uit

Heeft u ook zin in een nieuw boek waar u even mee kunt ontspannen? Er komen binnenkort weer een aantal nieuwe boeken bij die u waarschijnlijk snel uit heeft. Kies voor een spannend boek of ga voor pure ontspannen tijden met een romantisch verhaal, de keuze is aan u.

Bevroren goud

Wanneer de warme zomer dagen het sneeuw doen weg smelten in Zweden wordt er een lichaam gevonden. Het is een man die ongeveer 20 jaar geleden neergeschoten zou zijn. Ze gaan op onderzoek uit in de bergen maar wanneer hun helikopter neerstort wordt het alleen maar erger. De piloot is omgekomen en de radio werkt niet meer waardoor er geen contact is met de buitenwereld. In een nabij gelegen huisje weet ze een schuilplek te vinden maar ze is niet de enige die waarheid probeert te achterhalen van de overleden man.

De weg naar Cliffrock castle

Wanneer Josephine merkt dat haar zoons niet op hun plek zitten in het Nederlandse onderwijs besluiten ze om een drastische verandering te maken. Ze besluiten om op een advertentie te reageren in de krant waarbij ze een nieuw bestaan op kunnen bouwen bij een ecogemeenschap in Schotland. De advertentie leek echter mooier dan de werkelijkheid. Ze moeten zich op een nieuw plek settelen met stugge bewoners, veel sneeuw in een spookdorp. U volgt haar weg met alle tegenslagen en ze krijgt te maken met leerplichtambtenaren en strafzaken.

Het leugenachtige leven van volwassenen

Giovanna is opgegroeid in een van de beste wijken van Napels. Haar ouders hebben hun best gedaan om haar netjes op te voeden zodat ze goed Italiaans spreekt en goede cijfers haalt. Ze hoort haar vader op een dag zeggen dat ze steeds meer begint te lijken op zijn zus, tante Vittoria. Ze komen nooit bij haar tante en voor hun is er geen groter kwaad denkbaar dan haar Tante. Giovanna besluit bij haar tante op bezoek te gaan om hier meer over te weten te komen en om zichzelf te ontdekken. Ze komt er achter dat hun perfecte familie toch niet zo perfect is als dat het lijkt. Ze bouwt een vriendschap op met haar tante maar kan ze daardoor nog wel trouw blijven aan haar ouders?

See Also
De ondergrondse leesclub

Tijd voor een nieuw goed boek om heerlijk in de tuin uit te lezen!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top