Now Reading
Aanbieding: Fietsarrangement in Twente

Aanbieding: Fietsarrangement in Twente

In een prachtig stukje natuur staan onze Twentse villa’s op royale afstand verspreid. Rust, ruimte, optimale luxe en privacy en veel speelvoorzieningen voor de kinderen zijn de belangrijkste kenmerken van dit prachtig gelegen villapark in het mooie Twentse land.

In een prachtig stukje natuur op landgoed het Hulsbeek staan onze Twentse bungalows op ruime zonnige plekken in het bos. Rust, ruimte en privacy zijn de belangrijkste kenmerken dit villapark.

Vanaf het bungalowpark zijn er vele fietsroutes die u laten genieten van het unieke Twentse coulissenlandschap. Met dit fietsarrangement Twente kunt u de omgeving per fiets verkennen en tot rust komen in uw eigen luxe bungalow. Ook voor kinderen zijn er volop speelgelegenheden op het park en bij het nabijgelegen Hulsbeek.

Villapark in Twente
Even buiten Oldenzaal, aan de rand van Landgoed ‘Het Hulsbeek’, ligt ons villapark. Een klein familiepark, waar stilte nog te horen is. De natuurlijke bewoners van het bos hebben in het park vrij spel. Zo kunt u vrijwel zeker zijn van eekhoorns en konijnen rond uw vakantievilla. Vanaf het park fietst u zo de heerlijke natuur in.

De Bungalows
Gebouwd op zeer ruime, zonnige plaatsen in het bos, staan 55 luxe vakantiewoningen. De vrijstaande bungalows zijn ontworpen in een Twentse stijl.
Op de begane grond van uw bungalow vindt u een grote woonkamer met een luxe zithoek en LED TV, een open keuken met complete inventaris waaronder: magnetron en vaatwasser.

See Also
Fietsarrangementen om de Achterhoek te ontdekken

Tevens bevinden zich op de begane grond een badkamer met bubbelbad, een apart toilet en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.
Boven treft u 2 slaapkamers aan met ieder 2 eenpersoonsbedden en een 2e toilet of 2e badkamer.
Alle bungalows zijn in de zomer van 2014 voorzien van een nieuw interieur!

Klik hier voor meer informatie over deze geweldige aanbieding: Fietsarrangement in Twente.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top