Now Reading
2-Daagse Culinaire Golfarrangement in Coevorden

2-Daagse Culinaire Golfarrangement in Coevorden

Overnachten in een kasteel in Coevorden

Tijdens dit culinaire golfarrangement verblijft u in een 4-sterren hotel. Dit hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis “De Vlijt” en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het honderdjarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel, met oog voor klassieke details zoals balkenplafonds, oude raampartijen en houten vloeren.

Het statige Kasteel is juist gekozen voor een informele sfeer, de lobby is ingericht als huiskamer en gaat naadloos over in de inrichting van ons restaurant. Er is gekozen voor een mix van hedendaags vormgegeven meubels in een oud Kasteel maar wel met een klassieke touch door te kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout, leer en marmer. Inchecken doet u bij ons niet aan een formele balie, maar gewoon aan een bureau in onze huiskamer. Wij houden optimaal rekening met uw persoonlijke voorkeur, zo wordt bijvoorbeeld de inhoud van de minibar geheel op uw wensen afgestemd.

In dit hotel staat de gast centraal. Dit culinaire golfarrangement heeft niet voor niets culinair in de titel. Dit ziet u ook terug in de menukaart, we hebben een grote varieteit aan mogelijkheden van een informele Kasteelburger tot een 5 gangen diner. In onze lounge, de Don Jon, treft u de Kasteleinkaart met een mix van klassiek en modern eten. High Tea wordt hier gewoon naast hamburgers en salades geserveerd. In ons restaurant kunt u kiezen voor een meergangen-menu waarbij de setting wat formeler is. U kunt ook kiezen voor een persoonlijk verzorgd menu van onze chef-kok.

Golfen bij Golfbaan Semslanden.

U gaat ook 18 holes golfen bij Golfbaan Semslanden tijdens dit culinaire golfarrangement. Op de grens van Groningen en Drenthe, aan de voet van de Hondsrug, ligt golfclub de Semslanden. Het is een club waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. U zult u onmiddellijk thuis voelen.  Een kopje koffie voor uw golfronde in het sfeervolle restaurant, maar ook een betaalbare keuken en een riant terras met uitzicht over de baan zorgen voor veel gastvrijheid.

See Also
golfweekend met heerlijke wellness

Kom golfen op deze prachtige golfbaan tijdens dit 2-daagse culinaire golfarrangement in Coevorden!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top