Now Reading
Gratis informatieavond overwaarde in eigen huis opnemen

Gratis informatieavond overwaarde in eigen huis opnemen

De laatste maanden is er veel aandacht in de media geweest over het opnemen van de overwaarde in het eigen huis. Wij hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan voorlichting. Verzilvermijvast organiseert daarom informatieavonden, waar specialisten uit de financiële wereld uitleg geven over alles waar u aan moet denken bij het verzilveren van overwaarde in het eigen huis.

U heeft het er de afgelopen jaren niet makkelijker op gekregen. Vooral niet als u rond moet komen van AOW en een klein pensioen. Bezuinigingen op de zorg, pensioenen die zwaar onder druk staan en het één na het andere zorgcentrum wordt gesloten. Senioren worden steeds meer zelf verantwoordelijk voor het inkopen van zorg en het aanpassen van de woning. Velen van u hebben wel spaargeld, maar dat zit opgesloten in de overwaarde van het eigen huis. De behoefte om die spaarpot die vast zit in stenen open te breken is enorm.

Veel mogelijkheden heeft u (vooral als u gepensioneerd bent) als u aanspraak wil maken op de overwaarde niet. Tenzij u wil verhuizen, en dat is nu juist iets wat veel mensen liever niet willen. Niet alleen vanwege het vertrouwde ‘thuis’, ook is het vinden van betaalbare huurwoningen in een veilige omgeving, een lastige zaak. De ‘opeethypotheek’ kan in sommige gevallen uitkomst bieden, maar banken zijn daar sinds de crisis niet meer zo happig op, waardoor het juist voor de laagste inkomensgroepen onmogelijk wordt om het geld in de stenen vrij te maken.

Verzilvermijvast heeft een constructie bedacht, waarbij de overwaarde vrij gemaakt kan worden, zonder dat men hoeft te verhuizen. Huiseigenaren van 55 jaar en ouder, kunnen hun huis verkopen aan Verzilvermijvast tegen 100% van de vrije verkoopwaarde, en deze vervolgens terug huren tegen een marktconforme huurprijs. Wij werken met onafhankelijke specialisten uit de financiële wereld, die onze klanten goed kunnen adviseren. Zij zullen het dan ook niet nalaten om een ander product te adviseren (bijvoorbeeld een hypotheek) als dat voordeliger uit zou vallen en tot de mogelijkheden behoort.

See Also

Overweegt u om de overwaarde in uw huis op te nemen, maar zit u nog met heel veel vragen? Vragen over bijvoorbeeld vermogensbelasting over het bedrag wat vrij zou komen? Vragen over erfbelasting? Vragen over de verkoop- en terughuur constructie van Verzilvermijvast? Geef u dan nu op voor een gratis informatieavond. Bij voldoende aanmeldingen organiseren wij er vijf op nader te bepalen locaties in de randstad. Ook is het mogelijk om een gratis persoonlijk gesprek met een financieel adviseur bij u thuis aan te vragen.
Stuur een e-mail met uw adres, woonplaats en telefoonnummer naar: m.franken@verzilvermijvast.nl onder vermelding van ‘aanmelding informatieavond’ of ‘aanvraag persoonlijk gesprek’. U kunt ook bellen met: 070 – 747 00 01

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top