Now Reading
Mannenweekend in Overijssel – 3 TIPS

Mannenweekend in Overijssel – 3 TIPS

Tijd om een mannenweekend te organiseren!

De vakantie is voorbij en iedereen is weer aan het werk of aan het studeren. Iedereen in de vriendengroep is druk en je ziet elkaar steeds minder. Daarom is het tijd om iets te gaan plannen met de vriendengroep! Wat dacht je van een mannenweekend in Overijssel? Combineer een weekendje weg met leuke en stoere activiteiten. Wij hebben 3 tips voor je om je alvast op weg te helpen met de organisatie!

Mannenweekend in Overijssel – 3 TIPS

Mini Mannen Marathon 3 daagse in Giethoorn
De Mini Mannen Marathon 3 daagse in Giethoorn is met de mannen genieten in een prachtige omgeving, samen stoere activiteiten ondernemen waarbij u kiest uit 4 opties met bijvoorbeeld varen in een Ceclo, klimmen, dafjes rijden, e-chopper toeren en nog veel meer. Ook het eten ’s avonds en ontbijt is inbegrepen dus een volledig verzorgd programma. U gaat overnachten in een luxe hotelkamer verpakt in een sfeervolle chalet. Ze liggen in hartje Giethoorn en zijn omgeven door water. De perfecte locatie voor een mannenweekend in Overijssel.

Mannenweekend in het Overijsselse Rijssen inclusief E-flyboarden
Met een unieke ligging op de Sallandse Heuvelrug is dit 4-sterren hotel een heerlijke plek voor een weekendje weg met de mannen. Tijdens jullie verblijf staat er een extreem leuk uitje op de planning; E-Flyboarden. Ervaar hoe het is om op 2 waterstralen, 2 meter hoog over het water te vliegen; het gevoel van ultieme vrijheid! Hilariteit is gegarandeerd als je vanaf ons terras, onder genot van een koud drankje naar de verrichtingen van je vrienden op het water kijkt! De perfecte activiteit voor een stoer mannenweekend in Overijssel.

Stoer mannenweekend in de Weerribben met bierproeverij, leuke activiteiten en slapen in een villa
Wie mag er dit jaar het mannenweekendje organiseren? Zoek niet verder want met dit arrangement heb je het allemaal: Overnachten in een villa, uitdagende activiteiten, bierproeverij en een barbecue. Arrangement niet helemaal naar wens? Geen probleem de mogelijkheden bij deze locatie zijn eindeloos! Er zijn zo veel activiteiten, je kan het zo gek niet bedenken. Van een huifkartocht tot escape room en van buggyrijden tot pubquiz. Gezelligheid gegarandeerd bij dit mannenweekend in Overijssel!

See Also
culinair dineren

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top