Now Reading
De volgende stap in digitale gezondheidszorg voor diabetici

De volgende stap in digitale gezondheidszorg voor diabetici

Sanofi en Verily (voorheen Google Life Sciences) kondigen samen het ontstaan van Onduo aan. Onduo is de volgende stap om samen de zorg voor mensen met diabetes type 1 en type 2 te verbeteren. De bedrijven investeren samen 500 miljoen dollar in het nieuwe bedrijf Onduo. Door de creatie van deze joint venture, kan Onduo gebruik maken van de expertise van beide bedrijven.

Verily is expert op het gebied van consumenten software, analytics, miniatuur elektronica, de ontwikkeling van energiebesparende chips en consumentenproducten. Sanofi is expert op het gebied van diabetes en innovatieve behandelingen, klinisch onderzoek, de ontwikkeling van geneesmiddelen en diabetes management, in welvarende en ontwikkelingslanden.

Big data voor betere kwaliteit van leven
Onduo richt zich op digitale gezondheidszorg en maakt gebruik van (big) data om mensen te helpen met hun diabetes om te gaan, zodat zij een optimaal leven kunnen leiden. Mensen ondersteunen komt op de eerste plaats, pas daarna de behandeling van de ziekte. Onduo ontwikkelt services en producten die patiënten gezonder maakt, de professionals in de gezondheidszorg ondersteunt en kosten reduceert voor werkgevers, betalers en de maatschappij.

Gezondheidsoplossingen combineren
Onduo werkt aan een set van geïntegreerde gezondheidsoplossingen die een combinatie van medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en/of professionele zorg bevatten, al naar gelang de behoeften die mensen met diabetes hebben.

See Also
koffie of thee gezonder

Elke oplossing wordt gemaakt om patiënten de nodige hulpmiddelen te geven om hun eigen gezondheid en welzijn beter en eenvoudiger te managen. Wanneer de eerste prototypes een feit zijn hoopt Onduo de komende maanden meer nieuws te kunnen brengen over tijdslijnen en functionaliteiten. Het bedrijf richt zich eerst op de Verenigde Staten en Europa, om vervolgens verder uit te breiden.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top