Now Reading
Vrouwen en jongeren het meest ontevreden over badkamer

Vrouwen en jongeren het meest ontevreden over badkamer

Zwevend toilet en bubbelbad bovenaan verlanglijst voor badkamer

Vrouwen en jongeren zijn het meest ontevreden over de badkamer en hebben het meest te wensen. Hoog op de verlanglijst voor de badkamer van de Nederlanders staan een zwevend toilet en bubbelbad. Een bubbelbad is vooral onder jongeren favoriet. Dit blijkt uit een onderzoek dat USP Marketing Consultancy in opdracht van Plieger heeft uitgevoerd onder 591 consumenten.

Een derde Nederlanders heeft niks te wensen in badkamer
Een derde van de Nederlandse consumenten geeft aan niks te wensen te hebben in de badkamer aangezien men tevreden is hierover. Van de mannen en 55-plussers geeft zelfs bijna de helft aan niks te wensen te hebben. Vooral consumenten onder de 35 jaar en vrouwen hebben nog veel te wensen.

Zwevend toilet en bubbelbad bovenaan verlanglijst
Indien men de badkamer gaat verbouwen zouden de Nederlandse consumenten van de producten die nog niet aanwezig zijn, ongeacht of het financieel haalbaar is, het liefst een zwevend toilet of bubbelbad in de badkamer hebben. Daarnaast staan een bad en een designradiator hoog in de lijst met meest gewenste producten die nu nog niet in de badkamer aanwezig zijn. Een stoomcabine, led-verlichting in de vloer en een dubbele douchekop staan onderaan de lijst met meest gewenste producten.

 

See Also
Zilvervisjes

Bubbelbad vooral wens van jongeren

Uit het onderzoek blijkt verder dat vooral jongeren (jonger dan 35 jaar) graag een bubbelbad zouden willen in de badkamer maar deze nog niet hebben. Een design radiator is juist relatief populair onder consumenten van 35 jaar of ouder en vrouwen. Ook de inloopdouche en massagedouche zijn populairder onder vrouwen dan onder mannen.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top