Now Reading
Wat vinden vrouwen romantisch

Wat vinden vrouwen romantisch

romantisch

Vrouwen houden over het algemeen van romantiek in hun leven. Na een lange periode van corona is de romantiek in uw relatie misschien ver te zoeken. Tijd om weer wat romantische gebaren richting uw vrouw te maken zodat zij weer helemaal het verliefde gevoel terugkrijgt.

Geef aandacht

Oprechte aandacht is voor een vrouw erg belangrijk. Luister naar wat ze te zeggen heeft en blijf dit aandachtig doen ook wanneer de aandacht halverwege haar verhaal verslapt. Een vrouw communiceert over het algemeen anders dan een man en vrouwen zijn vaak ook wat langer van stof. Geef haar een aandachtig en ondersteunend gevoel en ze voelt zich gewaardeerd.

Lekker koken en flikkerende kaarsen

Misschien kookt u al wel regelmatig maar pak een keer lekker uit. Een romantisch uitgebreid diner voor 2. Lekker wijntje op tafel, een goed gerecht en een aankleding met flikkerende kaarsen. U plant een avondje en zij hoeft alleen maar aan te schuiven. Totaal verrast en verliefd zal ze aanschuiven bij het diner.

Mee helpen in het huishouden

Over het algemeen zijn het de vrouwen die het huishouden doen. Door uw vrouw een handje te helpen kunt u daarna samen een een filmpje kijken. Het huishouden zelf is niet zo romantisch maar de beloning achteraf des te meer.

Kleine romantische gebaartjes

Een bosje bloemen op zijn tijd, een klein briefje op haar kussen of een lief berichtje via whats app. Laat weten dat u aan haar denkt door het kenbaar te maken op een leuke en lieve manier.

Romantiek is in iedere relatie erg belangrijk. Maak er samen een feestje van en dames waardeer de extra gebaren van uw partner en geniet van de romantiek.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top