Uitslag onderzoek: Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Uitslag onderzoek: Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Afgelopen week kon u ons onder andere vertellen wat u allemaal meeneemt op vakantie, wat u koopt op vakantie en wat u vaak vergeet om in te pakken.

Ten eerste vroegen wij ons af of u wel eens op vakantie gaat naar de zon. Meer dan 75% van u gaf aan op vakantie naar de zon te gaan. Redenen waarom sommige mensen niet op zon-vakantie gaan, zijn dat het te warm is, men te oud is, men graag liever van de natuur geniet, het te duur is of men liever gewoon in Nederland blijft.

Gemiddeld pakt u een halve dag tot 2 dagen van te voren de koffer in die wel 15 tot 20kg weegt! En wat blijkt? Het merendeel van u vergeet niets in te pakken! Er kan dus geconcludeerd worden dat wij Nederlanders goed geplant op een zon-vakantie gaan. Toch worden een taalboekje, nagelschaartje en een pet of hoed wel het meest vergeten.

Dit zijn de top 10 artikelen om mee te nemen:

  1. Paspoort/ID
  2. Kleding
  3. Badkleding
  4. Opladers
  5. Zonnebril
  6. Verzorgingsartikelen
  7. Zorgpas
  8. Zonnebrandcrème
  9. Slippers
  10. Medicijnen

 

Als laatste zijn souvenirs de populairste producten om op vakantie te kopen. Gemiddeld koopt 50% wel eens een souvenir op vakantie.

Toos van Haperen heeft met dit onderzoek een heerlijk Bio-Oil pakket gewonnen! Wilt u ook uw mening geven en kans maken op leuke prijzen? Meld u dan nu aan op www.vijftigplusonderzoek.nl.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: