Now Reading
Stimuleer uw haargroei voor mooie lange lokken

Stimuleer uw haargroei voor mooie lange lokken

Sommige mensen hoeven niet veel te doen voor een prachtige bos haar. De ander heeft echter wat meer moeite om het mooi te houden en om het lang te laten groeien. De haargroei kunt u op vele manieren bevorderen waardoor u prachtig lang haar krijgt.

TIP 1: Ontspan tijdens een hoofdhuid massage

Door uw hoofdhuid te masseren zult u de bloedsomloop bevorderen. De dode huidcellen zult u gelijk ook verwijderen. Het masseren kunt u bijvoorbeeld doen tijdens uw wekelijkse haarmasker of gebruik wat olie om dit soepel te kunnen doen. Het is natuurlijk ook een goede tip om iemand anders dit te laten doen bij u zodat u helemaal kunt ontspannen.

TIP 2: Vaak naar de kapper

Sommige mensen stellen het vaak uit om naar de kapper te gaan. Ze willen niet dat er een flinke punt van de haren geknipt wordt en gaan soms maar 1x per jaar. Het is juist goed om vaak naar de kapper te gaan want zo zorgt u er voor dat er maar een klein puntje af moet. De gespleten onderkant zal maar in een klein puntje zitten maar hoe langer u wacht hoe meer er af moet.

TIP 3: Koude douche

Niet iedereen zal hier blij mee zijn maar door uw haar koud af te spoelen zal het haar groei bevorderen. Na het douchen even 10 seconden met koud water afspoelen is dan al voldoende. Zo voorkomt u hitteschade en houd u uw haar sterk en gezond.

TIP 4: Drink voldoende water

Het haar is ook opgebouwd uit water. Wanneer u niet genoeg water drinkt zult u merken dat het haar wat droger is als anders. Wanneer u genoeg water drinkt zal het wat soepeler en glader worden en zal het haar wat sneller groeien.

Lees ook
Waarom wordt uw haar grijs en wat is de beste verzorging hiervoor?

TIP 5: Geen elastiekjes

Het gebruik van elastiekjes of andere haarklipjes kunnen uw haar beschadigen. Als er een metalen klemmetje op zit of als het te strak zit kan dit klemmen. Stap dan over naar zachtere opties zoals een elastiekje zonder klemmetje met een stofje er langs of een mooie doek in het haar staat ook altijd goed.

Maak nu eens een foto en over een tijdje wanneer u deze tips gebruikt heeft. Pas op de foto zult u zien dat het echt resultaat heeft. Door uw haar routine wat aan te passen kunt u uw haar lang laten groeien.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top