Now Reading
Shampoo bar – Is deze plastic vrije shampoo net zo fijn?

Shampoo bar – Is deze plastic vrije shampoo net zo fijn?

Shampoo bar

Veel mensen hebben veel vraagtekens bij de nieuw shampoo bars. Sommige mensen wagen zicht er niet aan en blijven bij hun vertrouwde shampoo. Het is echter goed om de stap te maken naar plastic vrij maar is dit het ook waard en werkt dit bij u?

Hoe werkt de shampoo bar?

Deze shampoo bar werkt wel wat anders anders als de standaard vloeibare shampoo. De bar kunt u het beste tussen uw handen wrijven zodat er sop ontstaat. Dit kunt u het beste doen onder de douche met natte handen. Komt er voor u te weinig schuim vanaf dan kunt u de shampoo bar ook direct op uw haar gebruiken. Het zal in het begin wel even wennen zijn want er komt minder schuim af als bij vloeibare shampoos.

De shampoo bar bewaren

Deze shampoo kunt u niet in de douch bewaren want als er water op komt zal deze bar sneller op zijn wat erg zonde is. Het beste is om de bar op een droge niet te warme plek te leggen. Zo kunt u dit op een zeephouder neer leggen of kunt u dit in een blik bewaren. Wat ook wel eens gebruikt wordt is aan gaaszakje waardoor u deze wel in de buurt van de douch op kunt hangen.

Voordelen van een shampoo bar

Het lijkt een kleine compact shampoo maar met de meeste kunt u tot wel 80 wasbeurten gebruiken. Ze zijn ook ideaal om mee te nemen op reis. Ze kunnen dus makkelijk in een tinne bakje bewaard worden en u hoeft niet te letten op de maximale 100 milliliter tijdens het vliegen. Het belangrijkste natuurlijk dat ze plastic vrij zijn en dus goed voor het milieu. Wanner u de flessen telt die u op de badkamer heeft staan zult u al snel schikken van de hoeveelheid. Een shampoo bar is dus niet alleen fijn maar ook een goede keuze voor het milieu.

See Also
droge huid

Gebruik een fijne shampoo die ook nog eens plastic vrij is.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top