Now Reading
Handige opbergzakjes die niet alleen handig zijn voor jou, maar ook goed voor de planeet!

Handige opbergzakjes die niet alleen handig zijn voor jou, maar ook goed voor de planeet!

Stasher heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop voedsel bewaard, meegenomen en bereid kan worden. De duurzame Stasher tasjes kunnen veilig van de vriezer naar het fornuis of magnetron en vervolgens weer rechtstreeks naar de vaatwasser. Keer op keer. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Met de producten van Stasher kun je je voedsel veilig en luchtdicht bewaren, zodat alle voedings- stoffen en smaken perfect bewaard blijven, ook als je ze verwarmt in kokend water of in de magnetron.

Door het gebruik van de natuurlijke elementen zand en zuurstof, is het voedselveilige platinum siliconen van Stasher zo puur en duurzaam als glas. Niet giftig en hittebestendig. Het perfecte alternatief voor plastic dus. Bovendien kan een zakje keer op keer gebruikt worden.

Stasher is niet alleen handig om voedsel in te bewaren, maar ook voor alle andere dingen in huis, zoals kabeltjes, cosmetica en toiletartikelen. Je kunt ze zelfs gebruiken als je op reis gaat, om je toiletartikelen in op te bergen. Of wat dacht je van je geld en sleutels. Altijd compact bij de hand. Een eenvoudige oplossing voor jou én voor de planeet.

Bron: Stacher

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top