Now Reading
Regel het nu voor later!

Regel het nu voor later!

Er gaat ooit een tijd komen dat je er niet meer bent. Als die tijd komt, dan moet er iets gebeuren met jouw nalatenschap. Wat er dan gebeurt kun jij zelf bepalen. Welke speciale mensen wil je als erfgenaam benoemen? Zijn er mensen die je juist wilt onterven? Belangrijke vragen waar je goed over na moet denken. Een testament opstellen wil je namelijk niet te lang uitstellen. Als je er niets voor regelt, dan wordt jouw erfenis volgens de wettelijke verdeling verdeeld. En dat is niet per definitie de meest wenselijke manier.

Waarschijnlijk is een testament opstellen niet iets wat je vaker hebt gedaan en daarnaast is het ook geen onderwerp wat regelmatig ter sprake komt. Wilt u meer weten? Vraag de gratis brochure aan!

Wat is een testament?

Een testament is een notariële akte waarin u regelt wat er gebeurt met uw erfenis nadat u bent overleden. Een testament moet verplicht bij de notaris worden getekend, anders is het niet rechtsgeldig.

Wat kost een testament? Hoeveel mag ik belastingvrij schenken? Wat is het verschil tussen een testament en een levenstestament? Erfrecht is complexe materie en roept veel vragen op. Erfrechtplanning geeft antwoord. Eerlijk en op een duidelijke manier. Vraag de gratis brochure aan!

Wat is een levenstestament?

Een levenstestament werkt voor situaties tijdens je leven als je zaken niet meer zelf kunt regelen. Wil je vastleggen wat er moet gebeuren met jou en je vermogen als je het zelf niet meer kunt regelen? Een levenstestament regelt dit voor je.

Een levenstestament bestaat vaak uit twee volmachten: een voor de financiële belangen en een voor de medische en persoonlijke zaken. U legt alle zaken die u geregeld wilt hebben in één akte vast. Dat is het levenstestament. Het is ook mogelijk om alleen voor uw financiële zaken een volmacht op te stellen. De mogelijkheden en werkwijze van de notariële volmacht en het levenstestament zijn hetzelfde. De informatie over het levenstestament geldt dus ook voor de notariële volmacht. Wilt u meer weten, vraag de brochure aan!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top