Portobello Carpaccio met Truffle Soy Sauce

Portobello Carpaccio met Truffle Soy Sauce

Nog een paar dagen tot de kerst. Pak uit met dit heerlijke recept, Portobello Carpaccio met Truffle Soy Sauce.

Ingrediënten

  • 100 ML Truffle Soy Sauce van Oil & Vinegar
  • 2 Portobello Paddenstoelen
  • 10 GR Pijnboompitten
  • 10 GR Parmezaanse kaas
  • 1⁄2 Avocado
  • Peper
  • Rucola als garnering

Bereiding

Snijd de portobello-paddenstoelen in dunne plakjes en leg ze in een schaal. Giet er vervolgens de Truffle Soy Sauce over, zodat alle plakjes bedekt zijn. Laat minstens 2 uur intrekken.Pureer het vruchtvlees van de avocado, breng op smaak met wat peper en doe in een spuitzak. Bak de pijnboompitten mooi lichtbruin in een pan zonder vet.

Verdeel de plakjes portobello over een bord, garneer met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en toefjes avocado. Werk af met wat streepjes Truffle Mayonnaise en rucola. Geniet ervan!

Foto credits: Oil & Vinegar