Now Reading
Op zoek naar kwalitatieve supplementen?

Op zoek naar kwalitatieve supplementen?

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon is een must om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Lukt dat toch niet altijd of wil je jouw lichaam extra ondersteuning bieden? Dan kan een supplement een fijne toevoeging zijn. De Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar multivitaminen voor 50+’ers en vitamine D supplementen.

Jouw behoefte aan voedingsstoffen verschilt per levensfase. Daarom is het belangrijk dat je een supplement kiest wat specifiek bij jouw behoeften aansluit. Hierbij worden de voedingsstoffen in het supplement gematched met de behoefte in een bepaalde fase van het leven. De Consumentenbond heeft verschillende multivitaminen voor 50+’ers en vitamine D supplementen onderzocht.

Vitamine D ondersteunt jouw immuunsysteem
Vitamine D is één van de bekendste vitaminesoorten. Wist je dat vitamine D van belang is voor het behoud van sterke botten en spieren? Daarnaast ondersteunt het jouw immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Maar dan zijn we er nog niet: ook is vitamine D betrokken bij de celdeling en het draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.

Als goed beoordeeld door de Consumentenbond
De Consumentenbond heeft 2 Flinndal producten als goed beoordeeld! Het gaat om de volgende vitamine D supplementen:
Flinndal Vitamine D: Bevat 10 mcg vitamine D3 (400 IE)
Flinndal Vitamine D Forte : Bevat 20 mcg vitamine D3 (800 IE)

Multivitamine: alles in één
Een multivitamine bevat een combinatie aan vitaminen en mineralen die je lichaam ondersteunen bij jouw weerstand en energieniveau. Een multivitamine die aansluit bij uw levensfase, is wat je wil!

Nummer 1 in de test van de Consumentenbond
Twee multivitaminen van Flinndal zijn als nummer 1 uit de test van de Consumentenbond (sept 2019) gekomen. Het gaat om de volgende producten:
Flinndal Multi 50+ Vrouw: Voor het behoud van vitaliteit bij vrouwen vanaf 50 jaar
Flinndal Multi 70+: Voor vitaliteit en weerstand, speciaal voor 70+’ers

Maak voordelig kennis met Flinndal – 10% korting
Flinndal – dé webshop voor vitaminen – biedt jou als bezoeker van Vijftigplus.nl een exclusieve korting. Profiteer nu van 10% korting op het gehele Flinndal assortiment. Gebruik daarvoor de actiecode VF10 bij het afrekenen op www.flinndal.nl. Deze actiecode is geldig t/m 7 maart 2021.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top