Now Reading
Online workouts om thuis te doen

Online workouts om thuis te doen

Online Workouts

Gaat u al wel eens thuis sporten of zoekt u nog een manier om dit thuis te kunnen doen? Er zijn verschillende opties om toch thuis aan de slag te gaan maar wat werkt het beste voor u? De online workouts heb ik voor u op een rij gezet zodat u zelf een keuze kunt maken.

Sporten via een app

Tegenwoordig zijn er veel verschillende apps beschikbaar zodat u een van de online workouts kunt volgen. Vaak zijn er speciale versies voor dames en heren omdat ze vaak andere spieren willen trainen. In de apps is er vaak een korte workout beschikbaar waar bij uw hele lichaam aan de slag moet. Maar ook wanneer u alleen uw buik spieren of armspieren wilt trainen. Er staat dan precies bij wat er gedaan moet worden en vaak wordt dit ook nog eens verteld wanneer u het geluid aan zet. Moet u 10 pushups doen of moet u een minuut lang jumping jacks doen om de opdracht te voltooien?

Online workouts via filmjes

Er zijn ook op youtube verschillend filmpjes te vinden voor een goede workout. Zo kunt u natuurlijk zelf ook zoeken of u het voor uw conditie doet, spierkracht of van beide wat. Wanneer u het filmpje kijkt kunt u gelijk mee doen en ziet u precies hoe de oefening gaat. Zoekt u eens een ander soort workout dan kunt u in dit geval ook een yoga proberen. Het is dus net waar u zin in heeft en zo kunt u een workout uitzoeken die goed in uw schema past.

Sportschool ook online

Gaat u normaal geregeld naar de sportschool maar komt het niet helemaal uit of bent u misschien niet thuis? Vaak heeft ook de sport school video’s beschikbaar zodat u ook thuis aan de slag kunt gaan. In plaats van een groepsles heeft u deze les gewoon online. Let wel op dat u vaak een inlog nodig heeft om deze les te kunnen volgend dus check of u deze heeft of vraag dit op bij uw sportschool.

See Also
bewegen op een dag

Heeft u gewichtjes nodig tijdens uw online workouts? Gebruik hiervoor flesjes water maar ook andere dingen rond om huis kunnen al goed zijn.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top