Now Reading
Welke spullen moet u meenemen naar de sportschool?

Welke spullen moet u meenemen naar de sportschool?

Sportschool

De sportschool is voor iedereen toegankelijk. De doorgewinterde sporter of de beginnende sporter, iedereen is welkom bij de plaatselijke sportschool. Het voordeel van een sportschool is natuurlijk de vaak ruime openingstijden, het aanbieden de beste apparatuur, uitdagende groepslessen en sociale contacten. Een tas vol of alleen wat water? Welke spullen moet u meenemen naar de sportschool?

Een sporttas en sportkleding

Veel sportscholen beschikken over een kleedkamer. U kunt er voor kiezen om met een plastic tas naar de gym te gaan maar een mooie sporttas met de juiste sportkleding staat natuurlijk veel beter. Kies een fijne sportbroek en shirt waarin u goed kunt bewegen en waarin u zich prettig voelt. Dames denk aan een goede sportbeha. Er is heel veel sportkleding verkrijgbaar, kies iets waar u zich prettig bij voelt zodat u het ook gemakkelijk aantrekt. Het kan warm zijn in de sportschool, laat de lange broek thuis. Wanneer u zich omkleed in de sportschool kunt u uw gewone kleren in de sporttas stoppen. Een sporttas neemt niet alleen gemakkelijk dingen mee maar zijn ook heel handig om uw spulletjes in op te bergen

Sportschoenen voor in de sportschool

Naast het dragen van goede kleding zijn ook goede sportschoenen geen overbodige luxe. Gaat u rennen op de loopband, flink met gewichten aan de slag of volgt u een lesje bodypump? Schoenen zijn de basis waarop u beweegt. Laat u adviseren in een sportwinkel zodat u met de juiste schoenen thuiskomt.

Bidon en Handdoek

Wanneer u de sportzaal in loopt mag een bidon met water en een handdoek voor het zweet niet ontbreken. Even een slokje water naar een intensive oefening maakt een bidon onmisbaar. Het is verplicht om het fitnessapparaat af te nemen nadat u gesport heeft met een handdoek. Gaat u na het sporten douchen? Denk er dan aan dat u een extra handdoek meeneemt in uw sporttas

See Also
bewegen op een dag

Oordopjes en pasjes

Veel sportscholen werken met lidmaatschap pasjes, vergeet deze niet mee te nemen. Geef het pasje een vaste plek in uw sporttas zodat u deze altijd bij u heeft. Lekker sporten op muziek of uw favoriete serie kijken tijdens een fietsritje? Neem uw eigen oordopjes mee.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top