Now Reading
Online Live Tour door het Stedelijke Museum – Bezoek het museum vanuit uw luie stoel

Online Live Tour door het Stedelijke Museum – Bezoek het museum vanuit uw luie stoel

Elke Vrijdag staat er bij het Stedelijke Museum een live tour op de planning. Ze zullen deze tour uitzenden via Instagram, maar deze kunt u later ook terug vinden op YouTube en Facebook. Er zijn al 4 live tours geweest en de volgende kunt u morgen volgen.

Welke tours zijn er al geweest?

  • Vrijdag 20 maart is directeur Rein Wolfs begonnen met de eerste tour. Hier ziet u de collectie van Stedelijk BASE, tijdens de live tour kunt u ook vragen stellen wellicht dat uw vraag dan beantwoord wordt.
  • 27 maart is de tour geweest door de tentoonstelling Nam June Paik: The Future is Now! Deze tour werd gedaan door Leontine Coelewij.
  • Bij de tour op 3 april heeft u alles kunnen zien over de fotografe Bertien van Manen, deze tour is uitgevoerd door Hripsimé Visser. Deze tour leidt u door  Beyond the Image van Bertien van Manen & friends.
  • In de paassfeer op 10 april. Directeur Rein Wolfs is het museum door geweest om ‘easter eggs’ te zoeken. Dit zijn de onbekende en verrassende wetenswaardigheden uit de collectie.

Heeft u deze live tours gemist? Ze zijn dus terug te vinden op Facebook en YouTube. U kunt ze dus rustig nog eens vanuit huis beleven.

Waar gaat de volgende tour over?

Dit is voor iedereen eigenlijk een verrassing. Elke keer komt er een andere collectie aan bod en zult u andere dingen leren. Elke vrijdag is het live op Instagram, houdt dan ook hun social media in de gaten om te zien wanneer de live tour begint. Meestal is dit in de middag en kunt u het vrijdag avond alweer terug kijken mocht u het gemist hebben.

Veel meer online

Wilt u meer ontdekken van hun collectie of kunstenaars? Dan kunt u ook kijken naar de mini documentaires. Ze hebben hier genoeg van online staan en doen hun best om dit verder uit te breiden. Er zijn ook audiotours beschikbaar zodat u meer te weten komt over de kunstwerken. Als u niet naar het museum kunt gaan, komt het museum naar u met deze online tours.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top