Now Reading
Nieuwe Kerst TIP: Groepsarrangement in Brabant

Nieuwe Kerst TIP: Groepsarrangement in Brabant

Tijdens de Kerstdagen samen met uw familie en of vrienden er even tussen uit, maar toch genieten van een gezellige huiselijke sfeer. Dit is wat u krijgt met dit groepsarrangement. U overnacht met 2 personen op een eigen kamer, maar u kunt ook gebruik maken de gezamenlijke ruimte voor een heerlijk kerstontbijt of diner!

Genieten in Luxe
In het sfeervolle gastenverblijf vindt u 6 tweepersoons kamers en een gezinskamer die ruimte biedt aan 4 personen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet.

De kamers zijn zodanig ingericht dat ze goed toegankelijk zijn voor mindervalide, dus ook met een rolstoel kunt u goed vooruit in het gastenverblijf.

Op 1e Kerstdag serveren wij u een heerlijk Kerstontbijt. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt

Om uw verblijf compleet te maken staat er een privésauna tot uw beschikking. Afgezonderd van de buitenwereld komt u helemaal tot rust in ons saunaverblijf met aangrenzend buitenzwembad. Na het nemen van een sauna neemt u een verkwikkende douche waarna u heerlijk kunt bijkomen op een ligbed. Een heerlijke manier om volledig tot rust te komen.

Lees ook
Top 3: Kerst aan zee

Kerst op de boerderij
De accommodatie wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerstlocatie waar u heerlijk met uw eigen groep kunt overnachten. Naast het kerstontbijt op 1ste Kerstdag kunt u zelf gebruik maken van onze grote professionele keuken om een heerlijk Kerstdiner te bereiden. U bent vrij om hier een eigen invulling aan te geven.

Wilt u meer weten over het Groepsarrangement met Kerst in Brabant?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top