Now Reading
Nieuw: Gooische Mannenweekend in Hilversum

Nieuw: Gooische Mannenweekend in Hilversum

Wilt u ook wat Quality tijd doorbrengen met mannen onder elkaar? Aarzel dan niet en boek nu ons Gooische Mannen arrangement!

2 daags Gooische mannen arrangement in Hilversum
Op zoek naar een leuke locatie voor jullie volgende Mannenweekend? Aarzel dan niet en boek nu ons Gooische Mannen arrangement, waarbij u samen met uw vriend, zwager of collega slaapt en dineert in een heuse Gooische villa en kunt genieten van een mooie film of fietstocht op een typische American Bike.

Het hotel
Dit sfeervolle 3-sterren hotel is gelegen net buiten het centrum van Hilversum, midden in een rustige villawijk. Dit hotel biedt u gratis draadloos internet en parkeergelegenheid. Het hotel is goed bereikbaar en ligt op 10 minuten loopafstand van Station Hilversum. Het hotel beschikt over 46 sfeervolle hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een comfortabel bed, douche, toilet, LCD Tv, kluisje, koffie en thee faciliteiten en telefoon. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi.

Locatie & omgeving
Het hotel ligt slechts op 40 minuten rijden van Amsterdam en een half uur rijden van Utrecht, de dichtstbijzijnde grote steden.

Hilversum werd een mediacentrum in de jaren 1920, en vele radio-omroepen en audiovisuele bedrijven hebben hier hun thuisbasis in het Media Park, dat op 12 minuten te voet ligt. U kunt een bezoek brengen aan de studio’s en concerten en shows bekijken in Studio 21.

Boek hier dit heerlijke Gooische Mannenweekend in Hilversum!

Lees ook
Vriendinnenweekend met High Tea

Wilt u meer TIPS lezen voor een Mannenweekend?

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top