Now Reading
Voordelig op vakantie? Fly Drive door Zuid Portugal: Alentejo en de Algarve

Voordelig op vakantie? Fly Drive door Zuid Portugal: Alentejo en de Algarve

Een perfecte manier om Portugal te ontdekken is met een eigen auto. Reis in uw eigen tempo, maak stops waar u maar wilt en ervaar Portugal op geheel eigen wijze. Tijdens deze rondreis reist u door de zonovergoten, zuidelijke provincies van Portugal. De reis begint in het binnenland, in de provincie Alentejo en u sluit de reis af in de Algarve.

Fly Drive door Zuid Portugal: Alentejo en de Algarve

De Alentejo en de Algarve
De Alentejo staat bekend om de weidse en agrarische aanblikken waar u prachtige wandelingen kunt maken. Daarnaast beschikt de Alentejo over rijke cultuurschatten en oude vestigingsstadjes, denk hierbij aan de stenencirkel in Guadelupe, het marmer van Estremoz dat tot het mooiste marmer ter wereld behoort en de mooie kathedraal in Evora.

Vanuit de Alentejo reist u door naar de Algarve, de meest bekende provincie van Portugal voor toeristen. De Algarve staat met name bekend om de mooie en diverse zandstranden, maar bezit ook over vele, mooie bezienswaardigheden en historie. Daarnaast bevindt zich het meest zuidwestelijke punt van het Europese vasteland zich ook in de Algarve, een indrukwekkende klif die een bezoek zeker waard is.

De afstanden die u tijdens deze fly-drive aflegt variëren, maar liggen meestal tussen de 100 en 150 kilometer per dag. Hierdoor heeft u alle tijd voor spontane uitstapjes, fraaie wandelingen en onverwachte ontmoetingen. Kortom, de ideale manier om in alle rust en op uw eigen, ontspannen manier Portugal van dichtbij te beleven!

Deze 8-daagse Fly Drive door Zuid Portugal: Alentejo en de Algarve is al te boeken vanaf € 449 per persoon.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top