Now Reading
Kleding doneren aan een goed doel

Kleding doneren aan een goed doel

Tegenwoordig hebben we allemaal zo veel kleren die we vaak niet zo veel dragen. We willen allemaal met de trend mee komen maar vinden een kledingstuk dan toch niet meer mooi waardoor die in de kast blijft liggen, zonde. Er zijn zo veel mensen niet alleen in andere landen maar ook in Nederland die nieuw kleren niet kunnen betalen. Kleren die u niet draag kunnen andere erg gelukkig maken.

Bekende containers

Waarschijnlijk staan ze wel bij u in de buurt, containers waar u kleding in kunt gooien. Verpak ze in een zak en leg ze in de container, eens in de zoveel tijd wordt de container geleegd en zullen ze alles uitsorteren. Ze zorgen dat het bij iemand terecht komt die het goed kan gebruiken en die natuurlijk ook de zelfde maat heeft. Niet alleen kleding kunt u hier kwijt maar ook schoenen, bed textiel, woontextiel maar ook knuffels en petjes mogen er in.

Kleding naar kringloop

Niet alleen in de container kunt u kleding doneren. Het is ook mogelijk om dit naar een kringloop te brengen. Vaak is de kleding dat u weg doet nog te goed om helemaal vernietigd te worden. Mensen met een klein budget vinden u kledingstuk voor een kleine prijs in de winkel terug. Mensen die het iets minder hebben kunnen met uw kleding iets moois dragen zonder dat ze het financieel niet kunnen redden.

Bekende uit de buurt

See Also

Het zijn toch meer mensen als u denkt maar ook in uw eigen omgeving zijn er mensen die het lastig hebben. Misschien zijn het geen mensen die u zelf direct kent maar wellicht weten mensen uit de buurt wel iemand die het goed kan gebruiken. Kinderkleding zijn voor veel mensen ook erg fijn om te krijgen omdat de kinderen erg snel groeien en niet altijd het geld hebben om gelijk een hele nieuwe garderobe aan te kunnen schaffen. Komt u wel eens bij een vereniging of clubhuis in de buurt, wellicht weet iemand daar wel een goede lokale organisatie. Deze mensen kennen vaak veel mensen van de gemeenschap en weten wel buurtbewoners die hier blij van worden.

Geef uw kleding een tweede leven door ze door te geven aan andere.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top