Now Reading
Er is niets vervelender dan Kauwgom in uw kleren

Er is niets vervelender dan Kauwgom in uw kleren

Gaat u ergens op een bankje zitten waar net verse kauwgom op ligt of valt uw jasje op de grond en krijgt u het plakkerige spul er niet meer uit. Voor kauwgom zijn er veel verschillende trucjes niet alleen als het in het haar zit maar ook als het in kleding zit.

Wel bekende pindakaas

Dit is bij de meeste wel bekend. Smeer een dikke klodder pindakaas op de vlek en laat dit een tijdje intrekken. De gom veranderd van textuur en wordt wat korrelig. Daardoor is het makkelijker te verwijderen en zal ook de kleding nog mooi blijven.

Kleren met kauwgom in de diepvries

Het is natuurlijk een raar idee om een broek of shirt in de diepvries te leggen om de gom er uit te krijgen. De kauwgom wordt zo hard in de diepvries dat u deze vaak in een keer kunt verwijderen. De gom blijft niet meer plakken en in een soepele beweging is het er weer af.

Weg met azijn

Deze methode wordt vaak iets minder gebruikt maar werkt net zo goed. Doe wat azijn in een bakje en warm dit op in de magnetron. Smeer de warme azijn vervolgens over de kauwgom u kunt het met een borsteltje er makkelijk afkrabben. De kauwgom is dus zo weer uit uw kleren.

Stickerverwijderaar

Niet alleen voor sticker is het handig maar ook kauwgom is er mee te verwijderen. Er zit namelijk een stofje in dat alles wat minder plakkerig maakt. Die plakkerige gom kunt u na een paar keer sprayen toch wat makkelijker verwijderen. Wanneer u de stickerverwijderaar niet meer denkt te gebruiken is het dus toch handig om deze in de kast te laten staan.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top