Now Reading
Hoe kunt u een aanbouw financieren?

Hoe kunt u een aanbouw financieren?

Aanbouw financieren

De huizenmarkt is oververhit en door het tekort aan woningen zal dit voorlopig niet veranderen. Meer ruimte is een veel genoemde reden om te verhuizen. Een grotere woonkamer om gasten te ontvangen of een slaapkamer op de begaande grond. Een aanbouw kan uw huis flink veranderen en kan er ook voorzorgen dat u ook op uw oude dag langer in het huis kan blijven. Hoe kunt u een aanbouw financieren?

Wat zijn de kosten voor een aanbouw?

Voor dat u gaat kijken hoe u de financiering voor een aanbouw rond kunt krijgen moet u eerst bepalen at de kosten zullen zijn voor de aanbouw. Vraag diverse offertes op bij verschillende aannemers. Vergelijk de offertes en kom zo tot kosten voor uw aanbouw. Gebruik marges in uw budget voor onvoorziene kosten. Materialen die toch duurder blijken of bouw fouten waarop u niet had gerekend bij uw huidige huis.

Hoe kunt u de aanbouw financieren?

Indien u beschikt over veel spaargeld kunt u dit gebruiken voor het bekostigen van de verbouwing. Zeker wanneer u veel spaargeld heeft en er belasting over moet betalen is het interessant om een deel van uw spaargeld in uw huis te stoppen. Het is ook mogelijk om voor de aanbouw uw hypotheek uit te breiden. Op deze manier betaalt u extra hypotheekkosten per maand. Mocht u niet over spaargeld beschikken of de mogelijkheid hebben om uw hypotheek uit te breiden dan kunt u kiezen voor een persoonlijke lening. Persoonlijke leningen zijn duur omdat er een hoog rentepercentage op zit. Bedenk goed of de investering de kosten waard is.

See Also

Subsidies

Wanneer u door de verbouwing uw huis duurzamer maakt of de waarde van het huis veel hoger wordt kunt u besparen door u te verdiepen in de verschillende subsidies. Laat u goed informeren om zo tot uw droom aanbouw te komen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top