Now Reading
Nederland slaat massaal aan het klussen

Nederland slaat massaal aan het klussen

Nu u wellicht vaker thuis bent komt u eindelijk een keer toe aan de klusjes die altijd blijven liggen. De klusje vallen nu natuurlijk ook veel meer op dus om ergernis te voorkomen is het goed om deze klusjes ook op te pakken. Tijd voor een fris huis of de mogelijkheid om verbeteringen aan te brengen aan uw woning. Ik heb een aantal klusjes op een rij gezet die u binnenkort kunt gaan doen.

Verruil een witte muur voor behang

Bent u al een tijdje uitgekeken op die ene witte muur? Of bent u de kleur die er nu opzit gewoon zat? Dan wordt het tijd voor een leuk behangetje op de muur. Kies een neutrale kleur of één met een gewaagd printje. Er zijn verschillende soorten behang dus ook daarin moet u een keuze maken. Kies uit: 3D behang, fotobehang, glasweefselbehang, textielbehang of vinyl behang. Elk behang geeft u een ander gevoel en zorgt voor een andere uitstraling in de kamer. De Karwei heeft verschillende soorten behang waar u uit kunt kiezen en geeft u ook nog eens handige tips wanneer u gaat behangen.

Houd de vliegjes buiten

Met het mooie weer houdt u wellicht vaker de deur of de ramen open. Heeft u geen vliegengordijn of horren voor de ramen zult u snel in een huis vol vliegen zitten. Als u nu begint met het plaatsen van horren zult u de hele zomer geen vliegjes meer binnen hebben. Voor elk raam is er wel een hor te vinden. Bijvoorbeeld voor een draairaam, schuifraam of openzet raam. Wilt u ook een hor voor de deur dan kan er ook een plissé hordeur geplaatst worden. Bij Multimate hebben ze verschillende maten horren voor ramen en deuren. Zit uw maat er niet bij kan dit zelfs voor u op maat gemaakt worden. Online vindt u ook handige instructie video’s om uw hor op de juiste manier te plaatsen en de vliegjes geen kans meer hebben.

Zorg dat de wijn er goed bij ligt

Wilt u zelf iets maken en in elkaar zetten? U kunt dan een eigen wijnrek maken, zodat u niet elke keer achter in de kastjes hoeft te zoeken naar de juiste fles wijn. Het doe het zelf wijnrek heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad en duurt ongeveer 1 dag om te maken. Op de site van Hornbach vindt u een hele instructie hoe u het wijnrek maakt en wat u hiervoor nodig heeft. Ook staan er nog diverse instructies voor bijvoorbeeld het maken van een zithoek voor buiten, een kledingkast, een tv meubel of een schoenenrek.

Sla aan het klussen en upgrade uw huis!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top