Now Reading
Groepsreizen van Voigt Travel

Groepsreizen van Voigt Travel

Wilt u eens echt iets bijzonders beleven? Dan is een groepsrondreis door Lapland en Noord-Noorwegen misschien iets voor u. Onder leiding van een ervaren Nederlandssprekende reisleider reist u langs de mooiste plekken in Lapland en Noord-Noorwegen. Elke rondreis heeft iets unieks: de schilderachtige Lofoten, op expeditie naar de Noordkaap of meevaren met de ijsbreker of per Hurtigruten door de fjorden. Deze rondreizen zijn ideaal als u graag het noorderlicht wilt zien.

Lapland
Lapland, dat zich uitstrekt over het uiterste noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en een deel van Rusland, wordt ook wel ‘de laatste wildernis van Europa’ genoemd. Niet voor niets. Er wonen hier meer rendieren dan mensen! Het is een enorm gebied met heuvels, naaldbossen, uitgestrekte vlaktes, meren en rivieren. In de winter is dit gebied maandenlang bedekt met een dikke laag sneeuw. De oorspronkelijke bewoners zijn de Sami, die er nog altijd een traditionele leefwijze op na houden en leven van de rendierhouderij.

Groepsrondreis
Voigt Travel organiseert unieke 8-daagse groepsreizen naar Lapland. Met een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam vliegt u binnen 3 uur naar de poolcirkel of nog noordelijker, naar de Fins-Noorse grens. Onder leiding van een van onze vaste Nederlandstalige reisleiders én een groep gelijkgestemde reizigers beleeft u in acht dagen tijd alle highlights van Lapland en gaat u op jacht naar het noorderlicht. En alles in een rustig tempo, geen haast! Zo verblijft u meerdere nachten op één locatie zodat u op uw gemak van alle bijzondere activiteiten in deze sprookjesachtige witte wereld kunt genieten. Elke groepsrondreis heeft iets unieks: een expeditie naar de Noordkaap, een sneeuwscooter- en een huskysafari, het noorderlicht spotten op de Lofoten, varen door de fjorden met de Hurtigruten of mee op de ijsbreker.
Bekijk hier de groepsreizen

Noorderlicht
Voor velen is het een grote wens: het noorderlicht zien. Een belangrijke reden om naar het Pure Noorden af te reizen. Vergroot uw kansen om dit bijzondere natuurverschijnsel te kunnen zien door mee te gaan op een groepsrondreis. U reist als het ware het Aurora Borealis achterna! Onze deskundige reisleiders doen er alles aan om de weersomstandigheden en de noorderlichtkracht te monitoren. Dat kunt u ook zelf doen, dankzij de unieke Voigt Travel Noorderlichtapp.

Aanbieding
Boek vóór 13 november a.s. de spectaculaire rondreis Lapland en de Lofoten met vertrek op 24 januari 2016, dan ontvangt u van ons gratis een lekker warme Kaldi Arctic Hat van het kledingmerk 66 North (t.w.v. 69 Euro p.p.)
Bekijk hier de aanbieding

Wilt u graag meer weten over de bijzondere reizen van Voigt Travel naar het noorderlicht? Kom dan naar de Noorderlichtdag, op zondag 8 november a.s. in Soest. Daar kunt u kennismaken met de reisspecialisten van Voigt Travel en zelfs met mensen uit Lapland en Noorwegen praten! Leer tijdens de presentaties alles over het noorderlicht.
Toegang is gratis! Schrijf u snel in.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top