Now Reading
Fris het vliegtuig uit met deze 4 tips

Fris het vliegtuig uit met deze 4 tips

Ligt uw vakantiebestemming wat verder weg en moet u er met het vliegtuig heen? Na zo’n lange reis is het altijd fijn om het vliegtuig weer fris uit te komen. Om u te helpen om het vliegtuig weer fris en fruitig te verlaten heb ik een aantal tips voor u op een rijtje gezet. 

Droge lucht
Hoog in de lucht, nja in het vliegtuig, is de lucht erg droog. Het is daarom erg belangrijk om voldoende te drinken (geen alcohol) wilt u het vliegtuig weer fris uitkomen. Ook uw huid heeft te lijden onder deze droge lucht. Neem daarom een lekkere gezichtscrème mee het vliegtuig in en smeer uw lippen ook regelmatig in met lippenbalsem.

Vermijd zware maaltijden
In het vliegtuig is het belangrijk om lichte maaltijden te eten. Neem af en toe een lekker stuk fruit of iets anders klein. Pas met grote maaltijden op dat u niet teveel zout over uw eten doet, door de hoogte proeft u uw eten namelijk minder goed waardoor u snel geneigd bent extra zout toe te voegen. Op deze manier vergroot u de kans op uitdroging.

Slaap voldoende
Bij een lange vlucht is het belangrijk om voldoende te slapen. Neem om uw slaapcomfort te verhogen een lekker kussen, slaapmasker, oordoppen en een dekentje mee. Heeft u lenzen? Vergeet dan niet om uw lenzen uit de doen, door de droge lucht gaan uw lenzen sneller irriteren.

Opfrissen voor de landing
Gaan ze de landing bijna inzetten? Poets dan nog even snel uw tanden, haal even een vochtig doekje over uw gezicht, smeer een crème op, spuit een luchtje op en werk uw make-up even bij. U zult zien dat u zich direct een stuk frisser voelt!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top