Now Reading
Ervaar zelf de voordelen van de handige MultiBrush!

Ervaar zelf de voordelen van de handige MultiBrush!

Neem deel aan het testpanel

Het voorjaar komt eraan. Tijd om de tuin of het balkon klaar te maken om hier in het voorjaar en de zomer van te genieten. Zorg dat de planten op orde zijn, de tuinmeubels buiten staan en natuurlijk dat het terras of het balkon helemaal gereinigd is.

Dit laatste is vaak een klus waar u wellicht tegenop ziet. Maar: de MultiBrush van GLORIA maakt het u veel makkelijker. Dit multitalent heeft een krachtige elektromotor (230 V, 500 W) en kan zowel gebruikt worden voor de behandeling van stenen en houten oppervlakken, als voor de reiniging van voegen en randen. De MultiBrush bestaat uit een aandrijfunit, waar zeven afzonderlijke modules op aangesloten kunnen worden. Het ombouwen gaat eenvoudig en zonder gereedschap.

Een traploos instelbare toerentalregeling binnen handbereik zorgt voor extra flexibiliteit in het gebruik. Zo maakt u stenen oppervlakken of voegen krachtig schoon, en met hetzelfde apparaat behandelt u een hoogwaardige houten vloer zacht met een beschermende olie.

Wilt u zelf ervaren hoe u deze klus met plezier kunt aanpakken? Wij zoeken 20 mensen die de MultiBrush willen testen en de daarbij behorende vragenlijst willen invullen als feedback.

Belangrijk is dat u over een tuin met terras of een balkon met terras beschikt en dat u de MultiBrush half maart 2021 kunt testen.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de MultiBrush thuis geleverd krijgt met een uitgebreide handleiding hoe u dit product het beste en met het meeste gemak kunt gebruiken.

Als dank voor uw deelname aan ons onderzoek ontvangt het testpanel een kortingsvoucher van GLORIA!

See Also
Zilvervisjes

Interesse in deelname aan ons testpanel?
Mail uw NAW-gegevens, vermeld of u een terras of een balkon heeft en uit welk materiaal het terras of het balkon bestaat.

Wij selecteren uit de aanmelders 20 personen. Zij krijgen bericht van ons dat ze deel mogen nemen aan het panel en wanneer de MultiBrush geleverd wordt.

Met vriendelijke groet,
Plusser.nl

Patricia  Voorhout

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top