Now Reading
Heeft u eens zin in iets leuks om thuis te doen? Trakteer u zelf op een bierproeverij

Heeft u eens zin in iets leuks om thuis te doen? Trakteer u zelf op een bierproeverij

Nu de restaurants nog steeds gesloten zijn beginnen we steeds meer zin te krijgen in gezelligheid en lekkere dingen.  Niet alleen in restaurants kunt u genieten van een goed biertje maar ook thuis kunt u zich verwennen met verschillende biertjes. Haal zelf alles in huis voor een heerlijke bierproeverij.

Kies niet de standaard biertjes

Het is dit keer de bedoeling om voor het zelfde merk te kiezen die u altijd heeft. Kies eens voor een ander merk of probeer een regionale biertje die allemaal uit de buurt komen. U kunt ook een proeverij maken met donkere, lichte of rosé bieren zodat u echt iets anders kunt proberen. Wilt u echt even verrast worden stuur dan iemand naar de winkel die nooit bier drink, zo krijgt u een verrassend aanbod en waarschijnlijk een collectie aan mooie etiketten.

Kant en klaar pakketten

Heeft u geen zin om zelf naar de winkel te gaan en biertjes uit te zoeken? Er zijn ook kant en klaar pakketten die al verschillende biertje bevat. Zo kunt u een pakket selecteren die u het meeste aanspreekt en waarschijnlijk dan ook goed in de smaak valt. Het voordeel hieraan is dat de biertjes vaak goed samen passen. Ze komen soms ook met bijpassende hapjes dus dat wordt extra genieten.

Blind proeven

Wat ook leuk is om een keer te proberen is om het bier eens blind te proeven. Dit kunt u doen met een blinddoek maar dit drinkt altijd wat lastiger. U kunt ook het bier in een donker glas schenken zodat de kleur niet meer zicht baar is. Zet daarbij de biertjes op tafel die u heeft en probeer eens uit of u het juiste biertje er tussen uit zou kunnen halen.

Lees ook
champagne

proeven met een kleine gezelschap

Waar u normaal met een grotere groep vrienden in een restaurant gaat zitten is dat nu helaas niet mogelijk. Ga eens bier proeven met uw partner of nodig 2 of 3 vrienden uit als dit natuurlijk met voldoende afstand zou kunnen. Het gezelschap hoeft niet groot te zijn om het gezellig te kunnen hebben. U kunt natuurlijk ook zorgen dat iedereen wat biertjes mee neem zo hoeft u niet zelf alles te halen en is het ook voor u een verrassing hoe de bierproeverij er uit komt te zien.

Ook thuis kunt u zorgen voor een heerlijke bierproeverij.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top