Now Reading
Boekentip: Levenslessen van iemand die (waarschijnlijk) eerder doodgaat dan jij

Boekentip: Levenslessen van iemand die (waarschijnlijk) eerder doodgaat dan jij

Boekentip

Op 5 mei van dit jaar is er een nieuw boek uitgekomen van Margareta Magnusson. Namelijk: Levenslessen van iemand die (waarschijnlijk) eerder doodgaat dan jij. Wellicht kent u deze schrijfster van haar eerdere boek: De Edele Zweedse Kunst van het opruimen. In dit nieuwe boek borduurt ze daar op voort.

Vrolijke tips en wijsheden

Het is een boek vol met vrolijke tips en wijsheden voor mensen in de vierde fase van hun leven (en daarvoor) zijn: doe kleine vloerkleedjes de deur uit, laat die rimpels zitten en investeer in een goede kapper, omring je met jongeren, ga vrijwilligerswerk doen, draag streepjes. Op die manier wordt een levensfase die vaak wordt gezien als zwaar of lastig, meteen een stuk lichter.

In Levenslessen van iemand die (waarschijnlijk) eerder doodgaat dan jij vertelt Magnusson, zelf de tachtig ruim voorbij, speels en lichtvoetig hoe we in alle opzichten opgeruimd en levenslustig héél oud kunnen worden.

Een boek dat heel handig voor u kan zijn, maar dat u ook op een vrolijke manier informeert. Zo ziet u maar weer dat het leven nog vele mooie en leuke kanten heeft op iedere leeftijd.

Lees ook
De scheepsdochter

Margareta Magnusson

Zij werd geboren in Göteborg, Zweden, en is nu ergens tussen de tachtig en honderd jaar oud. Als beeldend kunstenaar had ze tentoonstellingen over de hele wereld. In 2018 verscheen haar boek over döstädning, opruimen voor je doodgaat, dat een wereldwijde bestseller werd. In 2022 verschijnt Levenslessen van iemand die (waarschijnlijk) eerder doodgaat dan jij, een aanstekelijk en lichtvoetig boek over ouder worden.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top