Now Reading
Boeken tip: Snackspert

Boeken tip: Snackspert

Snackspert

De vetste gids voor snackliefhebbers

Frikandelfan, mayoliefhebber, snackbarspecialist, promotor van diepvriespizza’s: als snackspert weet Eke Bosman pas écht wat lekker is. Op zijn Instagram recenseert hij sinds 2014 snacks onder het motto ‘Geen snack is mij te gek’. Dit mondde uit in diverse grote samenwerkingen en een wekelijkse column in Het Parool. Zijn account is met meer dan 110.000 volgers inmiddels een enorm succes.

Deze ultieme snackgids is een bundeling van zijn beste en grappigste recensies, aangevuld met stadswandelingen en provinciegidsen, weetjes, lijstjes, tips en stukjes snackgeschiedenis. Want waar eet je de beste kaassoufflé, mexicano of frietpatat? Wat is het beste broodje van je stad? En waar moet je absoluut een snackstop maken in Amsterdam/Groningen/Maastricht? Met deze gids weet jij waar je moet zijn – en wat je moet bestellen.

Eke Bosman

Eke Bosman recenseert als Snackspert sinds 2014 snacks op Instagram, onder het motto ‘Geen snack is mij te gek’. Inmiddels heeft hij meer dan honderdduizend volgers. Hij werkt daarnaast voor de middagshow van Radio 538 en schrijft een wekelijkse column voor Het Parool. Eke woont met zijn vriendin en dochter in Amsterdam.

See Also
De nobele valsspeler

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top