Now Reading
Boeken tip: Schaduwdochter

Boeken tip: Schaduwdochter

Schaduwdochter

Op 7 september verschijnt: Schaduwdochter – van Rachel van Charante

Een kasteel vol intriges, een onmogelijke liefde. Welke geheimen achtervolgen haar?

Rachel van Charante bestormde twee jaar geleden de Nederlandse markt met haar debuut Het schuilhuis, dat een instant bestseller werd. Na het even succesvolle Het grachtenhuis slaat ze nu een nieuwe richting in met een adembenemende historische serie, gebaseerd op acht kastelen in de Achterhoek.

Na een gewelddadige overval verhuist psycholoog Carmen met haar man Vik terug naar zijn familiehuis: het Kasteel Vorden. Tijdens het opruimen en verhuizen probeert ze zichzelf weer bij elkaar te rapen, maar dan stuit ze plotseling op een lang verborgen familiegeheim. Voor ze het weet raakt ze verstrikt in het verhaal van Guusje, die in 1917 in Amsterdam voor haar zieke zusje probeert te zorgen. Dat is in die periode niet makkelijk: het leven in de stad is hard en werk vinden én houden lijkt onmogelijk.

Het tij keert wanneer ze de steenrijke Hugo ontmoet, die haar een baan aanbiedt op zijn landgoed. Maar het blijkt te mooi om waar te zijn. Lukt het Guusje om zich staande te houden in haar nieuwe omgeving vol intriges en bedrog? En kan Carmen honderd jaar later de fouten uit het verleden alsnog rechtzetten?

Lees ook
Lupin deel 3

Rachel van Charante

Rachel van Charante (1985) groeide op in Twente en woont en werkt in Lochem. Ze is freelance tekstschrijver en contentspecialist. Eerder verschenen Het schuilhuis en Het grachtenhuis. Schaduwdochter is het eerste deel van haar nieuwe historische serie De acht kastelen.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top