Now Reading
Altijd al eens het Pieterpad willen bewandelen?

Altijd al eens het Pieterpad willen bewandelen?

Heeft u altijd al eens het Pieterpad uit willen lopen? Natuurlijk is dat niet met een paar keer gedaan hier moet u verschillende etappes voor afleggen. Omdat het Pieterpad van het noordelijkste puntje tot Limburg loopt zult u  vaak lang moeten rijden. Hoe ideaal is het om het dus te combineren met overnachten zodat u ook meerdere etappes kunt bewandelen.

Deze 3 Pieterpad arrangementen zullen meer dagen wandel plezier geven

Pieterpad wandelarrangement in Drenthe – 3 dagen wandelen door de Drentse natuur
Wilt u dit alombekende pad ook wel eens wandelen? Boek dan ons unieke 3 daagse wandelaanbieding. Het hotel ligt centraal tussen de trajecten Sleen-Coevorden en Coevorden-Hardenberg en 150 meter vanaf het station!

6-daags Pieterpad wandelarrangement – Van Hotel naar Hotel in Noord Nederland
Met deze wandelvakantie lopen jullie deel 1 tot 4 van Pieterburen tot Assen. Uw bagage wordt elke dag naar het volgende hotel gebracht zodat u zich kan richten op de prachtige wandelroutes. Zo kunt u dus elke avond in een ander hotel verblijven zonder zelf al uw bagage mee te hoeven nemen.

2-Daags Pieterpad wandelarrangement – Wandelen vanuit Zeddam
De route voert door de meest uiteenlopende landschappen van Nederland waaronder ook Braamt. Gerekend vanuit Braamt bevindt ons hotel zich slechts 1,6 km van het Pieterpad af. Wanneer u het te ver vindt lopen, om de afstand van Braamt naar het hotel te lopen, halen wij u op met een gratis ophaalservice

Gaat u binnenkort beginnen aan de lange afstandswandeling?

Lees ook
Uitwaaien aan zee en lekker ontspannen!

 

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top