All inclusive genieten onder de Turkse zon

All inclusive genieten onder de Turkse zon

Staat voor u 2015 ook in het teken van genieten en ontspannen? Wilt u vaker genieten van een heerlijke vakantie in het buitenland? Denk dan eens aan All inclusive reis naar Turkije.

Turkije
De afgelopen 5 jaar staat Turkije op nr.1 als meest geboekte vakantiebestemming in Europa. U geniet tegen scherpe prijzen van een all inclusive vakantie in onder andere de volgende plaatsen: Alanya, Bodrum, Side, Antalya, Belek, Kemer, Kusadasi en Cesme.

Luxe en Kleinschalige resorts
Adotravel.nl biedt ook kleinschalige luxe all inclusive hotels aan. Rust en ontspanning zijn dan ook gegarandeerd op onze reizen. Wilt u genieten van nog meer luxe boek dan tegen een gering bedrag een VIP transfer bij uw vakantie. Bij aankomst op het vliegveld staat er een privé chauffeur voor u klaar die u rechtstreeks naar uw hotel brengt. Dus geen vervelende tussenstops bij andere accommodaties. Ook voor de terugreis wordt u weer bij uw hotel opgehaald en direct naar het vliegveld gebracht. Kortom nog meer vakantieplezier!

Makkelijk online boeken
Wilt u ook een all inclusive reis naar Turkije boeken? Dan kan dit eenvoudig via Adotravel.nl. Boek voor 31 januari 2015 en ontvang p.p. EXTRA €100 korting. Heeft u liever persoonlijke advies dan is dat ook geen probleem. Wij staan u graag te woord om samen met u een heerlijke ontspannen vakantie naar Turkije te boeken.Beste reisorganisatie van het jaar 2014
Adotravel.nl is weer gekozen tot beste reisorganisatie van het jaar 2014 in de categorie strandvakanties. Eerder in 2011 mocht adotravel.nl ook de Reisgraag award in ontvangst nemen.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: