Now Reading
Heeft u al een anti snurk plant?

Heeft u al een anti snurk plant?

anti snurk plant

Snurkt uw partner zo hard dat u zelf niet in slaap kunt vallen? Of krijgt u zelf regelmatig klachten dat u te veel zou snurken? Wellicht helpt het om een anti snurk plant op uw slaapkamer neer te zetten?

Waardoor snurken we?

Het is als eerst belangrijk om te weten waardoor we snurken. Het gebeurt eigenlijk doordat er een blokkade in de luchtstroom is. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar in de meeste gevallen komt dit door het verslappen van spieren in de mond en keel. Dit zal naar achterzakken en in de weg zitten van de lucht toestroom. Hierdoor kunnen er trillingen in weefsels ontstaan wat zorgt voor het snurk geluid.

Wat kan een anti snurk plant hier tegen doen?

De plant die u in huis moet halen is de ananas bromelia plant. Door de verschillende positieve werkingen kreeg het vrij snel de stempel dat het helpt tegen snurken. De plant geeft ’s nachts juist zuurstof af terwijl andere planten dan juist zuurstof opnemen. Hierdoor krijgt u zelf ook meer zuurstof binnen en kan het zijn dat het snurken minder wordt of minder hard zal zijn. Door de extra zuurstof zult u ook wat uit geruster wakker worden wat u de volgende nacht weer zal helpen minder te snurken.

See Also
nieuwe bril

De anti snurk plant geeft ook een enzym bromelaïne af. Dit enzym werkt eigenlijk ontstekingsremmend wat dus ook kan zorgen voor een positief effect. Het kan vernauwde lucht wegen of een keel ontsteking helpen verminderen waardoor er meer lucht en zuurstof in uw longen komt.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top