Van werk naar hobby

Van werk naar hobby

Bent of gaat u met pensioen en weet u niet wat u met uw vrije tijd moet doen?

Maak van uw talent en uw dromen uw hobby
Bent u geboren met ‘groene vingers’ en heeft u er nooit tijd voor gehad, denkt u eens aan de hobby bloemschikken. Hierbij wordt u een met de natuur en kunt u even wegdromen bij de heerlijke geuren en kleuren van de meest prachtige bloemen. U kunt uw creativiteit hier gemakkelijk in kwijt. Het leuke van deze hobby is dat u het zowel bij een bedrijf kunt beoefenen als thuis.

Maakte u onbewust altijd tekeningen in uw schrift of in uw aantekeningen op school of tijdens een telefoongesprek en kon u het niet laten om uw agenda netjes te laten zonder figuurtjes en tekeningetjes? Misschien is tekenen of schilderen dat een passende hobby voor u.

Heeft u altijd al gedroomd van een vakantiehuis in Zuid Frankrijk of aan de Costa, maar durft u niet te verhuizen vanwege een taalbarrière. Kijk dan eens naar een taalcursus. Wellicht ontdekt u een talent voor vreemde talen. Een vreemde taal is gemakkelijk van uit huis te leren, maar uiteraard ook vanuit een instelling.

Kijkt u voor meer informatie over hobby’s eens op de volgende websites:

Seniorenhobbycentrum.nl

Seniorenplein-Nederland.nl

Sochicken.nl

Bent u uw hobby even kwijt?
Doe dan een hobby interesse test. Het is snel in te vullen en u heeft de uitslag direct. Wellicht doet u nieuwe ideeën op.

De uitslag van mij hobby interesse test is; motor rijden.

Wat is uw uitslag?

Heeft u zelf leuke hobby’s of tips laat het ons weten, door uw verhaal in een reactie met ons te delen.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: