Now Reading
Wel of niet uw haren kleuren?

Wel of niet uw haren kleuren?

haren kleuren

Misschien verft u uw haren al regelmatig of heeft u nog steeds uw eigen haarkleur. Veel vrouwen verven hun haren. Sommige vrouwen verven alleen een paar plukjes om zo net even een ander look te krijgen. Wanneer u grijs wordt kunt u overwegen om uw hele haar te verven. Niet alleen vrouwen maar ook steeds meer mannen verven hun haren. Wel of niet uw haren kleuren, waar moet u opletten?

Voordelen van het verven van uw haren

Laten we beginnen met de voordelen van het verven van uw haar. Een ander kleurtje geeft u al snel aan andere look. Een nieuwe look kan u meer zelfvertrouwen geven. Het valt andere mensen op dat u er anders uit ziet en u heeft er zelf ook veel plezier van wanneer u in de spiegel kijkt. Wanneer u uw haren verft bij de kapsalon kan het een heerlijk verwenmomentje zijn voor u zelf. Het verven duurt vaak wel even en wees eerlijk in de kapsalon is het altijd gezellig. Natuurlijk zijn er ook veel nadelen aan het verven van uw haar maar het is echt niet alleen maar slecht. Zeker in de professionele haarsalons zijn de producten steeds beter en vriendelijke voor uw haar en hoofdhuid.

Nadelen van uw haren kleuren

Het verven van uw haren heeft natuurlijk ook een aantal nadelen. Zeker wanneer u uw hele haar een andere kleur geeft is de uitgroei snel te zien. Verven, zeker bij een kapsalon is niet goedkoop en wanneer u regelmatig de uitgroei moet bijwerken kan dit aardig in de kosten oplopen. Zoals eerder aangegeven worden de producten in de kapsalon steeds beter maar zijn ze nog altijd schadelijk voor uw haar. Verf kan uw haar en hoofdhuid uitdrogen. Met speciale verzorgen kunt uw u geverfde haar in goede conditie houden maar het vraagt wel net wat meer verzorgen dan ongekleurd haar.

See Also
voeding

Welke haarkleur past bij u?

Het leuk van het kleuren van uw haar is dat u verschillende kleurtjes kunt proberen. Ook met high lights en low-lights kunt u al een verschil maken in uw look. Een kapper adviseert u graag welke kleur goed bij u past. Natuurlijk moet u uw gekleurde haar regelmatig bijwerken. Het verven van uw haar heeft dus zowel voor als nadelen. Verft u uw haar wel eens en gaat u altijd voor hetzelfde of varieert u met uw look en kleur?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top