Now Reading
Weekendje wandelen op de Veluwe

Weekendje wandelen op de Veluwe

Vanuit u hotel kamer kunt u direct de natuur in en wandelen door Nationaal Park de Veluwezoom. Uw kamer is gelegen in een sfeervol Finse chalet en is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u volop genieten van uw weekendje wandelen op de Veluwe.

Nationaal Park Veluwezoom

Dit hotel is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen kunt u daardoor van alles ontdekken.

Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. U kunt daarom in elk seizoen genieten van de Veluwe. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten! Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandeltochten maken! Door de wandelpoort direct bij de hotel kamer is dit de ideale plek voor een weekendje wandelen op de Veluwe.

See Also
Spectaculaire dinnershow

Gaat u binnen kort te voet de Veluwe op tijdens dit wandelarrangement?

Verblijf in een hotelchallet

De chalets bevinden zich aan het rand van het bos u kunt daardoor ook een stuk makkelijker wild “spotten”. Kom daarom ook een keer genieten van een weekendje wandelen op de Veluwe! De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur daardoor heeft u voldoende privacy. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Review: ”Mooi chalet, midden in de bossen. Goede voorzieningen voor een kort verblijf. Prima bedden en douche. Omgeving leent zich goed voor wandelingen. Vriendelijk personeel. Ontbijt was prima verzorgt en voldoende.”

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top