Now Reading
Waarom in het najaar op vakantie naar de zon

Waarom in het najaar op vakantie naar de zon

vakantie naar de zon

De zomervakantie ligt inmiddels achter ons. De scholen zijn weer begonnen en daarmee voor de meeste mensen het “normale” leventje ook weer. De temperaturen beginnen langzaam te zakken en we maken ons op voor het najaar. Voorkom een winterdip en laad u zelf op in het zonnetje. Waarom in het najaar op vakantie naar de zon.

Voordeliger op vakantie naar de zon

In de zomer en school vakanties schieten de prijzen van de zon vakanties omhoog. Bent u in de gelegenheid om buiten de populaire perioden op vakantie te gaan? Dan kan dit een stuk voordeliger uitvallen. In het najaar liggen de kosten voor een vakantie een stuk lager. U moet er dan wel rekening mee houden dat u niet in de herfstvakantie u volgende vakantie boekt. November tot begin december is prijstechnisch een fijne periode om weg te gaan.

Aangename temperaturen

De temperaturen deze periode waren hoog in Europa. Wilt u genieten van de zon maar ook nog wat kunnen doen? Dan is het najaar op vakantie naar de zon ideaal. De temperaturen dalen ook in Europa maar zeker in Zuid-Europa liggen de temperaturen hoger dan in ons koude kikkerlandje. In Griekenland, Spanje en Portugal is het heerlijk vertoeven met 20 tot 25 graden.

Bestemmingen buiten Europa

Op zoek naar een bestemming om lekker de hele dag in de zon te genieten? Europa is in de winter niet zon zeker. Om zeker te zijn van hoge temperaturen moet u kiezen voor een bestemming buiten Europa. Vooral de Nederlandse Antillen, Kaapverdië maar ook het steeds populairder wordende Dubai zijn perfecte bestemmingen voor zon zekerheid in het najaar.

Voorkom de Winterdip door een vakantie naar de zon

De dagen worden korter, kouder en donkerder.  Mensen kunnen gevoelig zijn voor deze donkere periode. Waar de een geniet van een dekentje op de bank en gezellige kaarsjes in de vensterbank moet de ander er niet aan denken. Minder daglicht kan ons depressief maken. Voorkom de winterdip en geniet in het najaar van een vakantie naar de zon.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top