Now Reading
Vriendinnenweekend in Zuid-Limburg – Driedaags arrangement – NIEUW!

Vriendinnenweekend in Zuid-Limburg – Driedaags arrangement – NIEUW!

Het meest zuidelijke puntje van Nederland.

Zuid-Limburg is een unieke locatie in Nederland. Dat geldt niet alleen voor het heuvelachtige landschap. Denk bijvoorbeeld ook eens aan de tradities, de sfeer en het bourgondische bestaan. Deze zijn nergens anders in Nederland zo levendig als in Zuid-Limburg. Om te ontsnappen aan je dagelijkse leventje, hoef je Nederland dan ook niet uit. Dit stukje Nederland dat zo verschilt van de rest, dat wil je ontdekken, voelen en proeven. Laat je inspireren door de Bourgondische cultuur samen met jouw vriendinnen!

Vriendinnenweekend in Zuid-Limburg – Overnachten in een Kasteel – NIEUW!

Kom helemaal tot rust en ga genieten tijdens dit driedaagse vriendinnenweekend in Zuid-Limburg, verblijf je in een prachtig kasteel. En zeg nou eerlijk, wat past er nou beter bij de Bourgondische levensstijl, dan overnachten in een Kasteel? Het hotel ligt in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Het kasteelhotel is dé plek voor een héérlijke overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merk je al zodra je aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek.

Tijdens dit driedaagse vriendinnenweekend in Zuid-Limburg, staat genieten centraal. Je geniet ook van een heerlijk ontbijt op beide ochtenden. En wat past er nou beter bij een vriendinnenweekend dan een high-tea? Al met al is dit het perfecte vriendinnenweekend voor als je wilt genieten in Zuid-Limburg!

Lees ook
heerlijk avondje uit Rotterdam

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top