Now Reading
Vriendinnenweekend in de Achterhoek inclusief dagje Vespa rijden

Vriendinnenweekend in de Achterhoek inclusief dagje Vespa rijden

Toeren op z’n Italiaans

Het Italië gevoel in de Achterhoek… Met je haar in de wind Vespa toeren door deze mooie streek. De knooppuntenroutes brengen je onder andere naar Doesburg en Zutphen, stadjes met een prachtige historische stadskern. Vanzelfsprekend toer je niet op een lege maag… Achterop de Vespa zetten we een goed gevulde picknickmand!

Villahotel in Doetinchem

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het hotel ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Lifestyle kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Leuke reviews

” Heel leuk weekend gehad! Super hotel, hele vriendelijke mensen, lekker gegeten, goed ontbijt, schone en nette kamers, scootertjes en picknickmand netjes geregeld en stonden klaar. Alles was tiptop in orde. Goed geregeld en flexibel in timing als je eens een uurtje later terug bent met de scooter etc. Ik zou dit arrangement wel aanraden en zou zeker opnieuw boeken bij recreatief. ”

” Samen met 2 vriendinnen hebben ik een heerlijk weekend gehad. Het arrangement La Dolce Vita was erg leuk! Het hotel was prettig, we werden vriendelijk ontvangen met een prosecco. ’s Avonds hebben we heerlijk gegeten. De kamer van het hotel was prettig en het dagje op de Vespa door de Achterhoek rijden was erg leuk, vooral met het mooie weer! Zeker een aanrader. ”

See Also
Met vriendinnen toeren door de Achterhoek

” Was erg leuk! Fijn hotel, ontzettend aardige mensen overal in de Achterhoek. Scooter rijden was een belevenis. Heerlijk weekend gehad! ”

Komt u ook genieten in de Achterhoek net als uw voorgangers? Boek dan dit top Vriendinnenweekend inclusief een dagje Vespa rijden!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top