Now Reading
Vier jullie liefde en vernieuw jullie trouwbelofte

Vier jullie liefde en vernieuw jullie trouwbelofte

Hoe romantisch is het om tijdens jullie 40 jarige jubileum jullie trouwbelofte te vernieuwen? Spreek in het bijzijn van al jullie lieve vrienden en familie nogmaals uit hoe veel jullie van elkaar houden! Trek nog één keer die trouwjurk uit de kast en bezoek nogmaals de locatie waar jullie 40 jaar geleden getrouwd zijn! En dat alles onder het mom “Liefde kan niet vaak genoeg gevierd worden” .

Ondanks dat u in Nederland maar 1 keer mag trouwen, tenzij u gescheiden bent, mogen jullie wel jullie trouwbelofte vernieuwen. Want hoe mooi is het om na bijvoorbeeld 30 of 40 jaar nog steeds te kunnen zeggen dat jullie net zoveel, of zelfs meer van elkaar houden als de dag dat jullie gingen trouwen.

Het vernieuwen van jullie trouwbelofte
Het vernieuwen van jullie trouwbelofte kan gaan zoals jullie dit willen. Jullie kunnen ervoor kiezen om het kleinschalig te houden. Gezellig eten met familie en vrienden op een mooie locatie en hier opnieuw jullie trouwbelofte uitspreken. Maar waarom pakken jullie het niet groot aan?

Ceremonie: Als jullie het willen, kunnen jullie de hele ceremonie opnieuw doen. De bruid die aan komt lopen in haar prachtige trouwjurk, begeleid door bijvoorbeeld haar zoon. De bruidegom die beneden op de romantische ceremonielocatie staat te wachten met al jullie familie en vrienden. En ondanks dat jullie officieel niet opnieuw mogen trouwen, kunnen jullie voor de prachtige moment wel een BABS inhuren die jullie trouwbelofte zal vernieuwen.

Tijdens de ceremonie kunnen jullie ervoor kiezen om opnieuw jullie trouwringen bij elkaar om te doen, maar jullie zouden ook kunnen kiezen voor nieuwe ringen of een ander mooi sieraad.

Diner & Feest: Na de ceremonie is het tijd voor een heerlijk feestmaal en natuurlijk een groot en gezellig feest!

Net als jullie bruiloft willen jullie dit moment natuurlijk ook nooit meer vergeten. Vergeet daarom niet om ook een fotograaf in te huren.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top