Verzekerd van pechhulp, zonder abonnement

Verzekerd van pechhulp, zonder abonnement

Vanaf nu kunt u pechhulp inschakelen via uw smartphone en enkel betalen voor pechhulp als u het nodig hebt, zonder abonnement of lidmaatschap. Of u nu auto rijdt of een motor. Centraal Beheer en Eurocross Assistance introduceren RoadGuard. De eerste app in Nederland waarbij u vooraf weet wat de kosten zijn voor pechhulp, welke monteur naar u toe komt en hoe laat die bij u is. Overal in Nederland, hoe laat het ook is.

Wij betalen vaak honderden euro’s voor een lekke band
Gemiddeld hebben Nederlanders 1 keer in de 4 jaar auto- of motorpech. De meest voorkomende gevallen zijn een lekke band, een lege accu en problemen door verkeerd tanken. Maakt u maar weinig gebruik van pechhulp, dan betaalt u met een lidmaatschap wel uw doorlopende abonnementskosten. Krijgt u een keer een lekke band, dan kan dat omgerekend al snel honderden euro’s kosten. Met RoadGuard betaalt u per keer dat u gebruik maakt van pechhulp. Hulp bij een lekke band kost u dan niet meer dan 100 euro.

Pechhulp opnieuw uitgevonden
Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: ”Technologische ontwikkelingen en veranderende behoeftes bij consumenten zorgen voor nieuwe mogelijkheden. Met die bril kijken wij naar pechhulp. Het kan makkelijker en persoonlijker. Logischer. Alles gaat tegenwoordig immers mobiel en on demand is een must. Zo kwamen wij op het idee van RoadGuard. We zijn vanaf nul begonnen vanuit de vraag: hoe zou pechhulp er idealiter uitzien als er nog geen pechhulp zou zijn?”

Gemakkelijk in gebruik
Iedereen kan op elk moment via smartphone gebruikmaken van RoadGuard. U hoeft geen klant te zijn van Centraal Beheer. De app is makkelijk in gebruik. Bij pech laat u via de app weten wat uw probleem is. U ziet vooraf wat de kosten zijn. De app laat zien welke monteur onderweg is en op uw scherm kunt u volgen of hij al in de buurt is. Indien nodig, kunnen klant en monteur contact met elkaar opnemen. Betalen gaat via de app direct na het verlenen van de service met iDEAL, PayPal, creditcard of Payperemail.

Download hier gratis de app voor IOS
Download hier gratis de app voor Android

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: