Now Reading
Top reviews kerstarrangementen voor 20 t/m 50 personen

Top reviews kerstarrangementen voor 20 t/m 50 personen

Speciaal voor de groepen hebben we 3 top review kerstarrangementen voor 20 t/m 50 personen gemaakt. Gaan jullie gezellig lopen over de kerstmarkt of 4 dagen aan de bosrand verblijven. Lees de reviews van uw voorgangers en klik op de arrangement naam voor meer informatie en foto’s.

4-daags kerstarrangement – Kerstvieren op een Château!
In het Noord-Limburgse Baarlo vindt u aan de bosrand een historisch Château. Een verblijf hier is al een feest op zich. Vier de kerstdagen lekker buiten de deur en beleef hier een onvergetelijke kerst.

M. Reijnen beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
We hebben een geweldige tijd gehad. Arrangement is goed. Kamers zijn top (beoordeeld op de luxe kamers) Eten is fantastisch. Personeel is bijzonder vriendelijk en de omgeving is heerlijk om een frisse neus te halen in de bossen. De tijd was te kort!

Kerstmarkt hotelaanbieding in Valkenburg
Heerlijk snuffelen op de kerstmarkt in Valkenburg en genieten in een prachtig hotel met ontspannende faciliteiten als een eigen badhuis! Boek dit geweldige kerstmarktarrangement en geniet van de kerstsfeer!

Isabel Severs beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Kerstmarkt Valkenburg Personeel zeer vriendelijk eten/drinken zeer gevarieerd

mary de haard beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Het was een super arrangement voor weinig geld. We hadden de beste kamers. Het Eten was prima. Het was niet helemaal onze smaak maar de bereiding was ok.

2 daags Kerstarrangement – Piek in Giethoorn!
Tijdens de Kerstdagen kunt u onbezorgd genieten van de gezellige sfeer bij de dames van de Jonge. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie, een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw Kerst compleet!

Monique Bos beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Kan niet anders zeggen dat we het TOP hebben gehad met de Kerst zo aardig alles kan het personeel is super behulpzaam vriendelijk het eten was ook super kan niet anders zeggen dan ga hier naar toe.

See Also
Familiespellen

R Schroder beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Het was een heerlijk arrangement voor de Kerst heerlijk weg en even wandelen in het mooie dorpje. Ga hier zeker van de zomer nog eens naar terug!

Ilse van Zoggel beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Het arrangement bij de dames van de Jonge was ronduit GEWELDIG!!! Zeer gastvrij, vriendelijk, behulpzaam en met veel persoonlijke aandacht. Het eten was ook voortreffelijk.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top